D1

回復 mmmatthew ##43 的帖子

108...矮既中國女?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 hkmon ##61 的帖子

係啊 記得好似係四川妹 個身有公仔  師兄有試過???

回復 mmmatthew ##62 的帖子

唔駛補錢既女吧?
可能食過
因為應該得一兩個呢個類別
而我食過一次
條女仲係度怨香港人搞到佢地出關麻煩

過說澳門桑拿多唔多日本妹 會唔會大陸妹扮

以前一直都只在日本玩過風俗店, 玩過JK陪睡店, 見學店及手作店.

最近想在澳門試下, 因為無得飛日本, 發現其實澳門玩風俗都好貴下, 大家所說的D1 75分鐘都要成1700-21XX, 還限1Q, 出了就走人.

日本中洲玩開一間Soapland, 有會員卡都係60分鐘2萬YEN, 80分鐘3萬YEN

不過因為武肺一年無飛去日本玩, 想問下D1 model可以達到什麼級別?  我口味係AKB可愛+清潔感

師兄如果你玩開20k-30k Yen, 咁D1價錢啱啱喺呢個範圍。個人意見D1 model只喺得過高字,如果你鍾意嘀細細粒可愛型,普通級別囡囡都可以搵到,不過泰妹膚色較深,要白膚色可以考慮越妹。另外喜歡玩2q嘅話,一般加500,咁樣普通泰越囡 75分鐘2q, 大約2200,完全符合你嘅budget。不過都喺等回覆正常通關後,多啲女仔返工先過澳門冲涼。

Winston91 發表於 2020-9-4 18:00
師兄如果你玩開20k-30k Yen, 咁D1價錢啱啱喺呢個範圍。個人意見D1 model只喺得過高字,如果你鍾意嘀細細 ...

Very detailed and analytical response. Thoughtful reply.

你地會不會好怕聽到越南話? 有時聽到覺得好無美感.

saberlam 發表於 2020-9-4 16:42
以前一直都只在日本玩過風俗店, 玩過JK陪睡店, 見學店及手作店.

最近想在澳門試下, 因為無得飛日本, 發現 ...

求中州soapland位置同名
駛唔駛識日文?

hkmon 發表於 2020-9-5 01:09
駛唔駛識日文?

19年飛過幾次不用日文,店長好NICE,攞埋會員卡。20年武肺冇得飛,所以不知道了。

駛唔駛識日文?

中州有些會收外國人特別料金,我去的這間集團都不用。

其實去日本主要貴在酒店,機票,玩食買,單玩風俗不算貴 (相比澳門),而且種類繁多,喜歡JK感可以去JK陪睡店才9000YEN 60分鐘

駛唔駛識日文?

https://www.cityheaven.net/fukuo ... fukuoka_royal_face/

saberlam 發表於 2020-9-4 21:16

喺D1好少聽到越南話, 一般喺澳門工作嘅越女都識講少少普通話同識聽廣東話, 除非你私約囡囡, 佢帶埋班好友出嚟, 咁幾個越女當然會講家鄉話啦。

回復 saberlam ##73 的帖子

royal face我撞上去一次話唔受玩喎

saberlam 發表於 2020-9-4 21:16

我食過兩次越越,都識簡單普通話溝通,其餘時間都係叫牀先出聲,呢个就universal,叫法咁上下。D1的浴缸係几獨特,值得試吓,但不要抱太大期望,可能有驚喜。Mode+500感覺吾抵,可俾囡用黎加多一Q。

hkmon 發表於 2020-9-5 16:28
回復 saberlam ##73 的帖子

royal face我撞上去一次話唔受玩喎

有時真喺要睇在籍囡囡願唔願意接外國客人, 今次唔得, 可能下次有機會。我就抱住比你入閘算中獎心態, 上次住博多運河城, 行去中洲大約10分鐘路程, 問了另外一間都喺唔得, 咪當喺行街散步。

回復 Winston91 ##77 的帖子

果度我行到好熟
不過食過次貴賓室後其實我都唔係好期待
因為正如你講
要D 女肯做
D 女肯已經叫中獎...未必正

回復 hkmon ##78 的帖子

我去幾次一樣住中洲附近,行去5-10分鐘搞掂,行到好熟。
果時個店長好NICE,又話佢有香港朋友,我去一次後就拿到了會員卡。
我覺得你入去的時候遇了錯的人,好大機會被拒絕,我好彩遇到個好人的店長。

又去過大阪的手作店,正到仆街,個個都好正,本身店員話明只是打飛機,加了1500YEN有KISS,KISS KISS下大車埋,正到爆,本來又話冇得除內褲,玩玩下我問佢可以除嗎,佢好怕醜除埋,之後指插,一邊大車,一邊玩JJ~ 冇本番也是非常正的體驗。

也玩過大阪JK陪睡店,個個底線都不同,有試過全程抽水都難 葉問上身,也試過半脫光光濕吻指入好過引,玩玩覺得都幾變態而且有點悶。

明年開關,真係要對日本報復性消費