D1

so good to have new report
回覆 讚好 不讚 使用道具

呢個時勢仲有廿個,真係多

這幾天去了澳門玩第一次, D1.

感覺算不錯, 但真的是全泰國及越南, 20個左右吧

可食用真的不太高, 選了一個全場比較岩口味的泰妹, 細細粒, 都算可愛, 服務係好好, 但我玩完後 很確定一樣野: 就是 日本妹還是NO.1....真的還有一段距離

過程都係先按摩(按摩真的非常舒服, 我覺得比起之後的所有流程都要舒服, 如果下次去可能真的玩按摩一半時間也可以), 浴缸那PART係可以, 但沒有師兄講到咁飛天上地, 最後做野也是那些入出入出沒什麼特別.

怎樣說, 大概就是日本女生有絕對的優勢: 聲音溫柔動聽, 治癒感UP, 皮膚白滑, 全身都好香(可能是香水), 接客的態度真的GFF, 而且日本妹口交真的正很多, 最後就是日本妹普遍沒有風塵感.  

日本谷9玩過最正的手作店就是下面這間, 也玩過日本橋JK陪睡店....間唔中去下飛田 及 松島.
https://www.soinenne.com/girls/

之後19年集中玩福岡, 中州真的好好玩, 正到一開關馬上飛....

師兄你拿D1同你食過的日本妹比較當然無得比啦,食完都吾会回味。

wongwingkin 發表於 2020-9-14 10:14
師兄你拿D1同你食過的日本妹比較當然無得比啦,食完都吾会回味。

還有其實澳門都唔平,1800蚊 75分鐘,俾多200蚊TIPS,成2000蚊~

日本玩只係貴少少,而且時間長少少,時間內無限發~ 最重要大車大車,很重要,沒有大車根本就不是一個完整的體驗。

幾時開關,插鼻插什麼都可以,只要可以飛日本不用各14天

saberlam 發表於 2020-9-14 11:02
還有其實澳門都唔平,1800蚊 75分鐘,俾多200蚊TIPS,成2000蚊~

日本玩只係貴少少,而且時間長少少,時 ...

師兄去到馬交咁正,D1性價比算吾錯,睇其他師兄報告,有時应該有驚喜。日本最煩就係未必受外國人玩,吾係应該平過馬交。

日本妹的環吹真係世界第一,同AV情景一樣,特別係即尺。哈哈,別處真的找吾到。

回復 mmmatthew ##1 的帖子

多謝師兄報告分享