樓主: LaughingGor

好久不見,十分想念

回復 LaughingGor ##1 的帖子

Welcome back Ching! Things have certainly changed in HK.
Btw, do you need to quarantine at home? Stay safe!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 magicben ##21 的帖子

Thank you! I need to stay in a hotel for 14 days since I am back from the US. Home-quarantine is not an option for me.

美國好多新鮮韓台日中生猛游水海鮮,疫情下仲有得食嗎?

回復 獨具一格 ##23 的帖子

果邊嘅女我覺得一般,食唔食到好嘢真係好睇運氣。同埋亞洲女通常都係用假相,真人係4-50歲嘅大媽。不過疫情爆發前食過一個勁大波鬼妹,腰幼屎忽大,後入真係好正。仲要係剛下海嘅大學生。服務勁好,口技一流。好俾心機咁用口幫我,唔叫佢停唔會停。有試過俾佢吹爆一次,抖一陣幫我再吹硬做一次。果排真係dum 晒D錢係佢度,可惜疫情爆發後學校轉做online,所以佢翻左屋企。依家諗翻好像再執多劑

回復 LaughingGor ##24 的帖子

ching果然係食家!睇來條女一定係音樂系嘅大師級人馬!蕭聲震武林!唔係都吹唔爆你!家下live直播確實係安全D,ching食海鮮時記得最做足防疫措施戴緊個口罩喔!