[粗人粗語] 疫情中與女女交流

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平時如果唔係幫襯我都唔會打搞人
不過疫情中有好多比較熟絡女女都會休息
所以有時都會send短訊問後吓
唔知大家有無呢個習慣?如果有會講啲乜?

講咁多都係想約出嚟執番劑平衡一下啫!
回復 W118 ##2 的帖子

哈哈咁又唔係
如果想執劑我不如直接約
不過疫情中就算佢開工我都唔敢
比較熟識嘅女女好多時大家都會傾吓weekend去邊, 有時又會講吓屋企人
不過唔係見面講又覺得怪怪地
我反而係同大陸D技C通訊,睇住佢冇生意到宜家轉行做其他野....
我有時會唸,咁我以後食咩呀??雖然都唔知幾時可以再上到去~
幾個較「熟絡」的女,都有V7問候下,有幾個原來公司靜雞雞有開(唔好問我邊間)

有個識得較奈的,知佢屋企都叫企理,都上去幫襯下,當幫補一下生計
基本上好多都有開
我識果D囡囡都唔中意同你系V7聊天,大家開門見約就會

師兄講出我心聲
我都怕甲得嚟嘅女女因為無客而轉行
fatbilly 發表於 2020-8-26 20:00
幾個較「熟絡」的女,都有V7問候下,有幾個原來公司靜雞雞有開(唔好問我邊間)

有個識得較奈的,知佢屋企都叫企理,都上去幫襯下,當幫補一下生計

師兄西利屋企都上埋
非常羨慕
回復 stater ##7 的帖子

我都唔想咗住人, 不過呢個時勢想keep in touch
通常半夜先發短訊
如果唔覆咪收到唔再send
唔攪野都唔同囡囡聯絡~有啲問多兩話上去先傾~有啲問借錢~
都係睇閣下同囡囡關係
有d 好既咪keep 下
回復 wlkseng ##12 的帖子

其實我都係想好嚟好去
相識都叫一種緣份
回復 {KeViN} ##13 的帖子

都係,感覺到有啲女女真係想做朋友
會分享啲問題傾吓
又啲講多句都嫌麻煩
回復 aunt ##11 的帖子

可能我窮
所以未有女女問我借錢

囡囡開工唔會,怕打攪到人。

開工時間短訊囡囡吹水果班師兄真係好7煩,約時間上來另計。

例假都會短訊下,但唔回亦都唔會煩佢。

至於借錢的,識左幾年都會借,但大多時候係直接比生意佢做。

可能我一早講明係窮鬼,所以真係冇咩囡囡問借錢。

咁耐以來上過一個相好家攪野,上了n次,感覺係唔同d勁似偷情,張床都正d。

Ps:想同果班明知囡囡開工時間仲短訊吹水的師兄講聲,阻人吊西死左要比人燒春袋架。
回復 神之水滴滴 ##17 的帖子

睇到 "阻人吊西死左要比人燒春袋架" 笑咗

非常羨慕師兄可以上相好屋企玩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 17:08