[粗人粗語] 同居或已婚人仕偷跳

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以前約咗女女會話開OT,如果放工要趕返屋企就會改lunch time去
不過成日work from home真係少咗好多藉口去玩
我有個比較熟女女做24hr spa
當老虎瞓覺我就深夜偷偷揸車出去, 私隱高又唔使等

各位同居或已婚師兄, 你地用甚麼藉口呢?
一向有出夜街習慣所以冇呢個問題👍🏻
回復 magicben ##1 的帖子

想去就去,唔使籍口

呢D似做戲的僑段。我隻老虎半夜常起身去厠所。除非已分房睡,否則都好難成功。
比人用I PHONE 追蹤左定位想走都走唔到
lovehide321 發表於 2020-8-27 07:47

開多個電話~話公司俾既
以前比較易,經常有OT紀錄

回復 magicben ##1 的帖子

話公司OT,同事傾野之類,
疫情下有老相好都唔敢搏,唔知她曾經接觸過乜野人
費事瀨野,類人類物,保持個人安全衛生至緊要.
willlau69 發表於 2020-8-27 06:49
呢D似做戲的僑段。我隻老虎半夜常起身去厠所。除非已分房睡,否則都好難成功。

我成兩三點先去
返嚟我老虎都未去廁所
算我好彩
如果真係鐘意出來滾,不如搵個性冷感的老婆啦。

識幾個朋友佢老婆都唔介意老公出來玩,但唔比留電話怕玩出火。
lovehide321 發表於 2020-8-27 07:47

好彩老虎唔係咁tech savvy
無要我開location tracking嗰類嘅嘢
安全起見都係下次出去淨係攞偷食手機
magicben 發表於 2020-8-27 02:18
以前約咗女女會話開OT,如果放工要趕返屋企就會改lunch time去
不過成日work from home真係少咗好多藉口去 ...

我反而想問你 囡囡聯絡方法
神之水滴滴 發表於 2020-8-27 11:52
如果真係鐘意出來滾,不如搵個性冷感的老婆啦。

識幾個朋友佢老婆都唔介意老公出來玩,但唔比留電話怕玩出火。

真係好老婆
magicben 發表於 2020-8-27 11:54
好彩老虎唔係咁tech savvy
無要我開location tracking嗰類嘅嘢
安全起見都係下次出去淨係攞偷食手機

所以我都係想另一半蠢D比較好
aunt 發表於 2020-8-27 08:52
開多個電話~話公司俾既

我有兩部機 但係冇上台
如果要搵女點都係要帶主機分上網 所以都係收皮
lovehide321 發表於 2020-8-28 08:51
我有兩部機 但係冇上台

出面咁多太空卡要上網容易丫😬
麻甩佬要去滾無野難到既
lovehide321 發表於 2020-8-28 08:51
我有兩部機 但係冇上台

我以前都好似你咁, 不過後來share唔到internet索性買張上到網太空卡方便好多
如果另一半搵到咪話張卡係用嚟上網買賣交收用
dgs 發表於 2020-8-27 15:20
我反而想問你 囡囡聯絡方法

哈哈
灣仔/銅鑼灣spa都有啲開24
magicben 發表於 2020-8-29 13:44
我以前都好似你咁, 不過後來share唔到internet索性買張上到網太空卡方便好多
如果另一半搵到咪話張卡係用嚟上網買賣交收用

交收用工作需要就講得過去 唔係工作用就好奇怪 會問你點解唔用自己電話
怕未唔好出嚟玩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 12:18