[華南地區] 惹件慕名奇女子

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

收到短消息:
原始短消息: [url=https://www.channel.師兄好威猛[/
師兄好威猛
我係女既,係红门。無敌电車男。dlsfdlsfdlsf,嘅老母,都想俾你執劑
好呀,24/8,中午十二点,係咸記東南樓门口,我著黑T恤,天藍短衭,每手揸獅威啤各一罐

你要著旗袍,黑絲,太陽鏡,發姣內衣,帶多全套衣物,我会上酒店玩老强,將你所著全身衣物撕碎,並寫定自願声明書,同意玩强姦,S M,受虐,同服春药,全身任何孔洞任真軍中出

如言前往, 10-25-32-20200825_d65bfe9b086015b4f59cHwBa7BHYP8No.jpg 果見此如言女子,話自己確係dlsfdlsfdlsf,红門,無敌電車男佢地三胞胎老母,見到我依個俊男帥哥,發晒姣,話在旭逸酒店 10-25-46-20200825_2f145aff42dae9c703d5UR61uJUOUByO.jpg 己開左XX7号房,叫我快的啪勁豹上房屌佢
同奇女子自稱三畜生老母直上旭逸酒店,一入房就話快强姦佢,我話用左勁豹,而家係勁豹死能症侯群,並除衭俾佢睇得半吋賓州仔, SAVE_20200828_101227.jpg
佢話唔怕,佢有幾粒孟加拉虎王,同佢屌閪個的都食,一粒玩足廿四個鐘,
帖文話你想馬上風,
咪玩到夠晒引,你過晒戶口錢,現金,俾埋隻靚錶我咪俾夠五粒你食,一定馬上風
並話有幾件馬上風死係佢身上,馬上風你又死得happy,佢又好high
我話未想馬上風,要!一定揾佢,
後共識先揸,啜,挖,濑 IMG_20200828_104201.jpg IMG_20200828_055625.jpg IMG_20200828_104104.jpg IMG_20200828_104023.jpg 濑到隻閪出出晒汁 IMG_20200828_104226.jpg
令佢high先,後揸佢房咭揾人屌佢,落亍終揾到件妓評家上房,睇能真大 IMG_20200828_103942.jpg ,佢OK,但要俾五百同食野,俾低速走(点解,佢話點左我相)

多謝分享
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

謝謝分享
多謝7c兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 20:11