觀塘-樓上骨-跌錢報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

觀塘-樓上骨-跌錢報告

其實我唔想阻人搵食,但我亦都唔想跌錢,但跌錢風不可長,

希望只係我唔好彩,真估唔到亦唔多信最多裙下之臣的囡囡會係咁,地址係觀塘物華街,名係同2007年世界足球先生一樣,想知自己搵,我冇開名,係資訊發達你地叻自己查到,

是咁的,約左某時間搭正00分,我比約好的時間早左1至2分鐘到達,入閘囡囡開門笑面迎人,樣貌我就唔詳細評頭品足了,都唔錯娟好咁啦,但目測應該肯定有4字頭,幫忙放好背囊同掛好衫褲,然後一齊沖涼,有水簫,雖然我係第一次來,大家素未某面但都有講有笑,沖完涼出黎見到張床都幾大張,似係雙人床,另外牆上有張好大的餐牌,抹乾身跟住訓上床,囡囡上床主動介紹有乜餐,咁我就話好A餐,然後話500咁就開始,服務內容我就唔詳細寫了,有興趣各位師兄可以自己冒險去試下,
然後大概奮戰左20分鐘左右,今次都係維持係又長又硬的狀態,但感覺係想出野但又出到與出唔到之間,囡囡只好話用手打出,結果手軟都搞唔掂我(WHY~?我係咪真係咁勁呀!?)結果我地兩人都攰了,我體能好雖然想休息下繼續,但囡囡就話攰喎叫我去沖涼,
可能自己平時有做開體能運動,又經常搵五姑娘自己攪掂,所以有時候就算囡囡手口並用,再加埋我強力進擊怒推,我都唔係咁容易出到野...
無奈只好一齊沖,沖完涼出來後我坐係床上望下手機,當時係32分,咁我就問幾多錢,答我話500,我嚇一嚇,再問不是寫60分鐘的嗎?回答我說是"60分鐘之內",其間雖然係咁話我好鬼勁點點點,但又話仲有其他客約左等緊上來,唔知點再推佢地好,又再話另外有客放飛機,仲俾埋手機訊息我睇,言談之間都一直講唔好意思同對唔住,但我心諗其實我都仲有好多時間,差唔多成30分鐘,

雖然係未夠鐘而我又想繼續,但因為我唔想爭拗,而且囡囡都唔想繼續了,最後我只好坐係床上慢慢地換衫著鞋,再放低500大元,無mood地出閘落樓梯沿途一直唔見有其它人上樓,過馬路到對面路口之後,計返當時由入閘到呢一刻望下部手機其實只係過左41分鐘...

我曾經有幸試過有其他囡囡,45分鐘服務,出野之後都仲有20分鐘左右,然後都幫我按摩按到夠鐘仲要冇收多錢,亦都有試過超時,自己又有要求多左服務,結果收多我少少錢我都話心甘情願,所以有時真係人夾人,如果今次服務收我少d,或者是但求其幫我按摩到差唔多夠鐘,我都唔多想嘥時間寫報告!!!對於我來講,今次絕對係伏過上一次跌錢,仲好記得上次囡囡雖然係煙民,但最後都叫做幫我打出黎,今次??太貴太伏了,500蚊做路人甲喎,只知無下次了~雖然囡囡態度都算唔錯,但其實只係服務範圍內的手板眼見工夫,早知去課金打機好過了...

囡囡的廣告其中一部分有寫明:
>>>
跟著小妹就會用我的一雙白滑波波幫你做全身推油
>實情係求其係前面推幾下,全身去左邊?明明仲有大把時間剩,
絕不取巧
(A餐)玩足60分鐘出1Q收實$500
>實情係60分鐘"之內",唔足鐘仲有30分鐘剩就要我離開,

今次細佬我得出的結論大概係,
沒有最伏只有更伏,比我伏的師兄肯定大有人在,或者我算好彩的了;
報告其實幾乎肯定都係假的,當搞笑版情色小說咁睇下好了;
都係搵返相熟的囡囡穩陣;
做太多運動體能好其實唔一定係件好事;
打得飛機多都唔係件好事;
如果囡囡再後生十年八年我肯定出野都出唔切啦;
太詳盡的服務廣告可能跟本唔係囡囡本人寫的;
囡囡照片全部係金色染髮,但我今日第一次光顧見到就係黑色,其實會唔會係替工來的...?
其實仲有大把時間剩,明明仲有大把時間剩,跟本仲有大把時間剩,但又冇咩服服,
因為真係仲有大把時間剩,所以要講三次!!!

劉生:今時今日咁嘅服務態度唔夠架,點先啱?睇下~
都係去睇下愛情動作片好過了~

感謝師兄們花時間睇到黎呢度,謝謝,
囡囡疊字名?
我都維基一揾就揾到2007足球先生🤣之前唸住去試下,不過見佢收咁早,如果泊埋停車埸先去咁就慘!
不用維基搵在Google說2007足球先生都搵到

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:28