[粗人粗語] 同一個女女幫襯多過10以上

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我都知好多女女都有熟客,可以分享下你地幫襯過10以上既女女!馬腩、指壓、一樓一或者酒店女?分享下身材大概年齡、乳雲大細波型、皮膚顏色、腿型或者長短.......等等
大家可以交流下唔洗盲摸摸🙇🏻‍♂️
10次以上服務態度應該都幾好👍🏻

回帖獎勵 +300 元錢

不如師兄分享一個先丫
我有一個幫襯左成8年指壓的,食慾的確係下降

但重點係外面的質素也下降……顯得佢無咁差
伸手黨加呃分黨...
分享來仲咩?師兄以為好的就會對所有人都好?
你想多左啦,而且你有冇問過相好喜不喜歡比你開名?
尊重下囡囡先啦。
人必先重人而重之
回復 Him33 ##1 的帖子

人夾人嘅嘢好難講
正如神兄所講,人有未必個個有
不如你講你喜歡乜類型囡囡先
大家口味唔同
去洗樓見同一條囡超過十次都未必入佢閘啦
回復 aunt ##2 的帖子

10次以上都有三個,佐敦福樂Angela 現在放假,另一個太子莉莉,旺角馬腩10仔。其他試過一次唔掂!仲有幾個可以番食不過只係去個一次!
回復 fatbilly ##3 的帖子

我就係有師兄呢個感覺!最慘新野中伏幾會好高
最重點而家無乜好野食,經常中伏,d啱咀型的要keep住

一個咋,玩得悶悶同佢地出去爆下房。
最癲試過食一個酒店鬼妹起碼過十次,每星期搵呀女至少兩次,之後熟左係私下約,唯一私房異國菜
Him33 發表於 2020-8-31 14:24
回復 aunt ##2 的帖子

10次以上都有三個,佐敦福樂Angela 現在放假,另一個太子莉莉,旺角馬腩10仔。其他試過一次唔掂!仲有幾個可以番食不過只係去個一次!

3人有乜過人之處?
回復 發利Happy老公 ##12 的帖子

咁正幾多錢?我有個朋友都係,外國網站$17000一次連過夜俄羅斯妹對上一次黎香港都2019年5月!我聽到都有啲驚訝🙀我心諗分三次每次三條女仲正😅
Tongchan1 發表於 2020-9-1 01:32
3人有乜過人之處?

細粒,唔粗腿,細pat pat 、C 波以上冇肚腩
剛剛去完福樂Angelababy ,佢一返工就會登廣告,不過一定早約就最好,100%真相
我會選擇去揀10 次 七日鲜囉。有時出來玩就係希望試不同的囡囡。以前七日就算同一地點都會轉人,次次都會有新鮮感和不知道服務如何。我覺得出來玩就係想有呢份緊張感。唔知其他C hing 有冇同感
回復 willlau69 ##17 的帖子

7日蘚我都會首選係新蘚,如果冇就搵舊相好
之前成日去足仔搵開同一個,次次開大,可惜失聯

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:55