[粗人粗語] 同一個女女幫襯多過10以上

我都有keep住三四個傷口輪流屌下,最起碼吾會中伏先,除非咁巧合全部休息,否則都好少去揾新鮮。
本土文化
lokielok 發表於 2021-5-4 10:08
師兄講開又講,我真係唔知點解,有兩個多年相好,佢一上到牀黐埋嚟細佬就識「硬」!仲扯到行!講真,在我 ...

師兄一個是在長沙灣嗎?
近年玩spa多, 其中一個都搵咗3年, 前後夾埋應該唔止30次
回復 aunt ##2 的帖子

分別試過3條囡差唔多個個星期幫襯維持咗2-3年, 熟到可以環保做埋, 直到佢地上哂岸返咗大陸
Topuiyung 發表於 2022-2-11 17:20

分別試過3條囡差唔多個個星期幫襯維持咗2-3年, 熟到可以環保做埋, 直到佢地上哂岸返咗大陸

中出埋咁好

係, 其中一個係10幾年前樂昌有條囡叫香香, 嗰陣我成日搵佢, 有似飲咗酒同佢沖緊涼嗰陣摸下摸下就後入咗佢, 之後都試過中出佢幾次, 到樂昌收咗皮佢都返咗大陸
佢後生嗰陣超索腰細波大樣又靚, 依家我仲有佢 wechat, 睇返佢依家啲相變咗大媽

thx for sharing
同一spa女, 搵咗差唔多3年
aunt 發表於 2022-1-18 21:16
覺唔覺個波有啲硬?

佢態度OK, BUT 真係做左好耐
幫襯多年, 算一算.......... 從出道至今, 換過幾個地方, 已經XX年
可幸, 天生妹妹樣, 若不是資深恩客, 斷不知其齡
Him33 發表於 2020-8-31 01:53
我都知好多女女都有熟客,可以分享下你地幫襯過10以上既女女!馬腩、指壓、一樓一或者酒店女?分享下身材大 ...

20年前左右有個CC,食左10幾次,之後做左朋友
10次以上一定有,做朋友都有。
最深刻on9係成三十年前,有同事想溝個屈蛇囡,叫我陪佢过珠海見條囡同女性同乡,當年D北妹个个踎街食烟,丢那星食左我地过千人仔,條囡同乡开短鐘房,仲貴过叫雞。
呢单野之後,同事好似無再揾佢。總之北妹只可除衫入房,出街做朋友咪攪。
同141做朋友,都係清楚背景好D,除時出街拖埋仔女呀。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 19:48