[粗人粗語] 同一個女女幫襯多過10以上

最多三四次, 未試過五次
都係酒店女
回復 ashleyyoung ##60 的帖子

又唔好咁講
約女去酒店單野
仲要唔係我主動tim

個7日鮮應該係同d spa店主合作得唔係咁愉快
個女仔咪每做完一個客都問人掃wechat

你可以話係撬客嘅
但佢服務唔ok,個賣相差又撬唔郁d客嘅姐

所以有時d野好難講
其實最緊要自己喜歡
F樂有兩個
有一個,不過唔係次數計,係年計,都識咗十年都有
揼骨未必最好但同佢最好傾,次次揾佢揼骨中出埋佢,後來佢無喇喇患鼻咽癌無奈收山,我有佢v7佢有時客串我都捧佢場
回復 孤兒sam ##64 的帖子

相識一場都支持下👍🏻
20以上都有.....

食開一個棲上骨C9. 食左2年, 平均一個月去2次. 吊到熟哂, 連佢隻西型真係合埋眼都諗到. 我知佢有老公, 一路吊一路諗住吊緊人地老婆, 又真係幾爽架. 我自問有少少變態.  
中佬勁無聊 發表於 2020-12-8 16:25
食開一個棲上骨C9. 食左2年, 平均一個月去2次. 吊到熟哂, 連佢隻西型真係合埋眼都諗到. 我知佢有老公, 一路吊一路諗住吊緊人地老婆, 又真係幾爽架. 我自問有少少變態.

可否提示下咩區咩大廈?Thanks
Ashleyyoung師兄, 你BLOCKED左我, 我點回覆你呀?

可以PM我?
回復 Him33 ##70 的帖子

師兄, 我唔係寫狗. 你私信我, 我話你知呀.

求pM
回復 中佬勁無聊 ##71 的帖子

Sent sent左🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
中佬勁無聊 發表於 2020-12-8 17:29
Ashleyyoung師兄, 你BLOCKED左我, 我點回覆你呀?

Clear
sorry

師兄我都好想食
回復 slave_11111 ##36 的帖子

Buddy, please let me have her contact, the girl come from China.

可以pm我,ching?
平安夜嗰朝揾咗個老相好。。幫診咗好多年咁大家都知對對方有好感但係都心照不宣嗰隻。。但從來無開口話要買乜嘢。。我亦好識做隔個星期就揾佢同都比多少少tips.

點知平安夜嗰朝我地做做下甩咗個套。。插咗好耐我先發覺。。我想抽番出嚟帶番時我相好係咁拉住唔比我走仲自己係咁印。。我同佢講佢都唔理。估佢就到所以性做埋佢。。之後仲要幫佢用手挖番個套出嚟。

之後冲完涼比家用時佢突然話唔洗,識咁多年當聖誕禮物。。下次請佢食飯補番。。我嗰下真係有啲沉。。
再諗深一層。。而家生意越嚟越差。。年紀又越來越大。。想揾番個人照顧都好正常。
slave_11111 發表於 2021-1-1 12:48
再諗深一層。。而家生意越嚟越差。。年紀又越來越大。。想揾番個人照顧都好正常。

囡囡依下又幾中人心。
不過師兄幾大吖?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 12:18