[粗人粗語] 同一個女女幫襯多過10以上

好主觀嘅
回復 seafoodfans ##100 的帖子

B嫂我都做過好多次,師兄有冇佢消息?
chengwingkeungc 發表於 2021-1-30 01:59
回復 seafoodfans ##100 的帖子

B嫂我都做過好多次,師兄有冇佢消息?

無好耐啦。立信時代到而家快二十年。最後一次見佢好似係深水埗…  
中佬勁無聊 發表於 2020-12-8 16:25
食開一個棲上骨C9. 食左2年, 平均一個月去2次. 吊到熟哂, 連佢隻西型真係合埋眼都諗到. 我知佢有老公, 一路吊一路諗住吊緊人地老婆, 又真係幾爽架. 我自問有少少變態.

Ching, 可以PM我?
老相好 事實系合拍加順德人。但相好玩多 支嘢會定型 跟老婆一樣 到時攪其他女會影響過程或不舉所以要梅花間竹試新女 保持咸濕活力
一定要不停更新😍
Rave-ray 發表於 2021-5-3 22:29
老相好 事實系合拍加順德人。但相好玩多 支嘢會定型 跟老婆一樣 到時攪其他女會影響過程或不舉所以要梅花間竹試新女 保持咸濕活力

師兄講開又講,我真係唔知點解,有兩個多年相好,佢一上到牀黐埋嚟細佬就識「硬」!仲扯到行!講真,在我手頭上的相好們中,佢兩個唔係最靚、最後生及最好服務,但就係咁樣,見到佢哋就硬係好易、好快可以扯得起同好硬🤷‍♂️
回復 lokielok ##107 的帖子

因為佢令你身體做到一樣嘢 就係放鬆,一件事習慣咗就會易放鬆。當然有技術成份。對出黎玩 其實不健康,要風流d
Rave-ray 發表於 2021-5-4 23:29
回復 lokielok ##107 的帖子

因為佢令你身體做到一樣嘢 就係放鬆,一件事習慣咗就會易放鬆。當然有技術成份。對出黎玩 其實不健康,要風流d

冇撚有錯,有時手鬆d或有特別野當獎勵吓自己,俾多少少食好啲時,真係遇到又後生又正果d,可能真係有少少不自覺的緊張,反而表現得唔係咁好😅
Tongchan1 發表於 2021-1-7 01:28
栢芝20年前長沙灣已做,正好多大波走肥又後生,現在肥到呢...

果次見佢搬咗過深水埗,行開鴨寮街早上去想搵佢,一開門見到佢大件過件電單車,立即掉頭走人!
lokielok 發表於 2021-5-4 10:08
師兄講開又講,我真係唔知點解,有兩個多年相好,佢一上到牀黐埋嚟細佬就識「硬」!仲扯到行!講真,在我 ...

係喎 !
有條女 ~ 我甚至諗起佢都會硬 !
其他都索過佢, 大波過佢 , 姣過佢.....但都唔會有呢種反應 !
師兄 發表於 2021-5-7 11:29
係喎 !
有條女 ~ 我甚至諗起佢都會硬 !
其他都索過佢, 大波過佢 , 姣過佢.....但都唔會有呢種反應 !

原來「細0路」真係識認人架🤣🤣🤣
lokielok 發表於 2021-5-4 10:08
師兄講開又講,我真係唔知點解,有兩個多年相好,佢一上到牀黐埋嚟細佬就識「硬」!仲扯到行!講真,在我 ...

可以介紹吓嗎
大約十年前有揾開一個響紅磡馬頭圍道,重點係以前d一樓一個體戶式經營,二百零尺單位有廳有房,完事仲坐廳睇電視飲嘢冇催我走,有種住家偷情Feel~

根本而家d經營方式轉晒,一開門入房床頭已經響門邊,有d可能厠所d渠整得唔好,成間房充斥一陣屎渠味,所謂一樓一其實只係劏左好多間炮房出來有條女長駐而已

回復 chengwingkeungc ##102 的帖子

10幾年前係佐敦搵過佢
有時同相好太耐細佬有啲厭倦唔識硬
轉場玩啲spa妹妹仔反而令佢有返活力
不過如果感覺條女或相好奔時間會立即軟
我發覺年紀大咗要玩GFE細佬先識開工
hajimede 發表於 2020-11-11 17:37
我試啱真係會回頭
同髮型師個道理好相似
夾慣左

我又係有一個唔靚,年齡大過我,但身材好,皮膚滑,技術好,又可中出,摸得我好舒服,又好傾
回復 雄心雞蟲 ##117 的帖子

咩年紀?
回復 雄心雞蟲 ##117 的帖子

夾慣左
真係會俾佢控制哂
同埋知道你d喜好

佢會知你鐘意想吹耐d
又會掌握到你幾時頂唔住

尤其當你想搞野,但個日唔想冒險,想有保證
就一定會醒起d老相好先
雄心雞蟲 發表於 2021-7-17 10:31
我又係有一個唔靚,年齡大過我,但身材好,皮膚滑,技術好,又可中出,摸得我好舒服,又好傾

可pm? pls

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 15:04