[粗人粗語] 同一個女女幫襯多過10以上

有一個F過超過10次,still going on
hajimede 發表於 2021-7-19 14:52
回復 雄心雞蟲 ##117 的帖子

夾慣左

通常唔熟既囡囡只係想你盡快出野,但佢就慢慢同我玩,唔想我咁快出

最多都係四五次
回復 雄心雞蟲 ##123 的帖子

係wor

熟左夾慣左嘅女,大家有默契
佢之後冇客,真係完全唔趕

一仔︰完全唔係趕住開波,佢仲話食枝煙先,最好笑係開波前問我趕唔趕時間,一聽到我唔趕時間,即刻慢慢黎 完事又係,我鞋都著埋準備走,佢同我講坐陣傾下先,唔使急。我話我怕阻住佢做野,佢話呢個鐘數冇客架啦。

邪骨︰完事一路同佢傾,傾左2個幾鐘,我都唔知點解可以有咁多野傾
好多時都係做最尾一個,跟住收工車埋佢返屋企!
前高官紅牌我都成日搵,點只10次。
到而家佢從良仲有contact
唔好問我邊個😅
Him33 發表於 2020-8-31 01:53
我都知好多女女都有熟客,可以分享下你地幫襯過10以上既女女!馬腩、指壓、一樓一或者酒店女?分享下身材大 ...

主要好插先會翻食!另外年紀大左可能都無咁貪新鮮!
有D女越插越熟越淫,越食越好玩,不過係少數
先謝郭嘉 發表於 2021-8-1 13:35
有D女越插越熟越淫,越食越好玩,不過係少數

間中會有新驚喜,當冇新驚喜之後就開始又要搵過另一個🥺
happy4u 發表於 2020-9-2 07:42
有,天后Demi,對腳太正,依家冇左電話搵佢唔到,可惜

腳趾真係冇得頂 每一次都要狂啜 不過只限玩腳
中佬勁無聊 發表於 2020-12-8 16:25
食開一個棲上骨C9. 食左2年, 平均一個月去2次. 吊到熟哂, 連佢隻西型真係合埋眼都諗到. 我知佢有老公, 一路吊一路諗住吊緊人地老婆, 又真係幾爽架. 我自問有少少變態.

師兄 可Pm分享資料嗎
vanet 發表於 2021-8-14 14:53
腳趾真係冇得頂 每一次都要狂啜 不過只限玩腳

因為佢無波
不好意思寫得長咗啲,心路歷程;
我都有四個做多過十次以上,第一個年資最長,隨時多過十年,我年青時通常每月一至兩次,現時keep住一月一次,揾佢衹做按雀+吹出,每次落油按雀十五分鐘左右,重點劣個九頭,超舒服,硬了就帶套吹爆,感覺正過屌;第二個2017識嘅36歲人妻,隧道好窄,最衰就係熟咗,借了錢就跑,點知幾年後俾我掃樓撞返佢,梗係入閘屌,做完佢話吾收錢,但係我都照俾,前事不計,過幾天屌多一次就無做了;第三個台灣妹,吾知點解每次屌時,佢條隧道都好濕,吾知係咪個套勁多油,無乜feel令我可以屌足十分鐘;重點第四個,呢幾個月屌多過十次,點解,因為初初屌時純係發洩,而她又交足戲,未插叫定先嗰款,後來可能有feel了,不再交戲了,等我慢慢插入去時已may埋眼,好似好期待咁,有次發神經無停過屌足十分鐘,我諗無千下都有七百八百下,屌到佢自摩粒豆,我估佢都enjoy緊,嗰次之後就沒了,又要四圍揾過了。
十次以上多數係起大陸的足仔機場,幾年前每月三至五次,通常三至四個月到就可以約出去開房,但上過就無左興趣,之後就轉場換人! 現在好想快D可以玩!
回復 aunt ##133 的帖子

好老實,入佢一定唔會為波
happy4u 發表於 2021-8-16 21:37
回復 aunt ##133 的帖子

好老實,入佢一定唔會為波

咁一定喇
要玩腿~
不過佢床技一般
回復 雄心雞蟲 ##117 的帖子

師兄,可pm嗎?Thanks
叫雞都玩專一其實係咩野心態?
回復 aunt ##137 的帖子