樓主: kevincheung41

[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 新發現

睇落唔錯...佢射唔射到?
剛剛試左,唔識硬,講好左佢小我,但佢唔硬,只好我小佢2 x0 V) x' T) x% u( }# l: C# i
冇下次
回復 kevincheung41 ##1 的帖子/ B* f' z' [, h. L
; |! T0 s( ~7 k/ J3 J7 o! ?2 L0 a7 Z
好過無啦
3000 真係好貴
回復 Menoqoqoq ##24 的帖子; G9 n! Z/ r; O: h. P$ f
/ V3 H/ {6 U) U8 r/ J8 v" J
事前講好唔硬唔射唔收錢、jj够長,但細左一點,唔知幾時到港,只怕隔離時期,所以未試。
回復 單嫖獨賭身體好 ##19 的帖子1 D' ]/ ^6 C# q/ P
% E' Z  C* [! p: `  A/ T$ l
去年最多只收800-1000,還要識nuru,幾時炒到3000,
回復 單嫖獨賭身體好 ##27 的帖子
& t2 S6 ]* Q: P( @' w( n( n  j& N1 E6 h3 d8 }+ G$ ~* w
前几天約左$1000,最后失約,唔怪得被人攪抄貴晒
又唔好鬧樓主,同樓主講返一聲8 C2 d" D' L$ Y3 `: X
等佢知道價咪得囉
5 _2 S, B) u! a5 h3 B& {; Q0 `2 E
有錢都唔一定要畀人收貴左既
係咪同相一樣細骨架幼腰?

+ P: P' H( h& m: d( d/ a有用女性hormones,很多時射唔到
回復 單嫖獨賭身體好 ##32 的帖子5 }  q0 a  f7 x, E+ {

0 r- m$ j$ t$ n! l要互插,晤硬付半價。可能硬唔起、失約
本帖最後由 kimmichael 於 2020-10-5 13:15 編輯 . H. s1 }$ e, a3 q- E2 Y

- `- Y7 Y) ^( g  |回復 kimmichael ##33 的帖子
. S" D: h: L% _3 N6 U, l- J& u* [' R4 V9 Y: j/ K
有3月份來港泰囡,在黑吧伴酒、黑吧只招待會員,昨天一大學生近年搵到食、進出該吧,中疫,政府封吧、檢疫吧內職員、數人確症,但顧客难追踪,大家小心!小心!樂極生
GOOD ! Thank you for sharing Ching !!
3K,條友好過去搶
thanks for sharing
good...good...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 23:09