[賽後報告] 💋一箭雙鵰,是夢不是夢,女奴任屌無玄念。

簽到
名稱: 淫奴楚憐
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A33646-尖沙咀-一樓一-淫奴楚憐.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

疫情關係已經有一輪時間冇出嚟玩,咁啱呢期上網睇咗啲有關女奴嘅四仔,睇到心癢癢,成晚都瞓唔著,橫掂依家疫情數字正回落,上星期膽粗粗約咗出名靚女又有得玩SM怔虐嘅~陀地專業女王,預約時已經講咗想玩女奴同角色扮演,咁!玩女奴角色扮演,又究竟有乜新玩法呢?靜靜雞劇透比大家知啦!今次真玩得非常過癮,完全滿足晒所有男人.

今次我仲自備咗一條假鳩旁身,諗起個淫亂畫面都鳩硬無朋友,我自問性能力都算唔錯,以前同女朋友同居,一年玩足365晚,吓!M到都做?又無咁強嘅,女朋友M到通常都隻眼開隻眼閉,暗地裡容許我同朋友去食飯喎,話就話同班FRIEND去食飯啫,其實當然有去搵女啦!

言歸正傳,準時上到囡囡工作室,囡囡都算幾靚女,又白又大波,咁啱佢有個靚女女朋友探佢,我講笑話好欣賞前排台灣小豬,識玩多人運動,係男人都想玩吓啦,囡囡們笑笑口,我仲講埋想玩乜角色,囡囡聽完都大讚我鬼馬兼有創意,洗完白白,究竟今次我扮演乜角色? 就係一位有兩條鳩嘅男人,即時換咗套私人假鳩褲,囡囡們只穿上衣,下身真空,佢地一齊跪地用MOUTH服侍我兩條J,我心跳之餘,梗係前後郁啦,兩女侍候一男,諗起都鳩硬無朋友,睇落真係淫蕩到無輪,加上囡囡身材勁到冇得彈,劇情開始進入高潮嘅時候,先來個人肉三明治,我就先攞自己條鳩插住淫奴,再用條假鳩抽插另一條囡,囡囡不停浪叫,興奮度大大提升,屌到興烚烚再換人轉位,扯曬旗搓波狂屌,衝呀!衝呀!再將其中一個囡囡五花大綑綁,一次插兩個濕洞,爽到無朋友,一輪沖刺,抽出顏射囡囡,佢地仲用口接晒,再事後簫吞埋精,虛脫到我即時倒睡在床上,呼呼入睡,良久才醒來,楚憐問我有無事?原來只有佢一個服侍我,啊!明白了,原來係我嘅性幻想.由此至終都只係單對單激戰,但仲大讚我好投入,性能力同技巧都好好,屌得佢好開心.

Screenshot_20200902-233009_WhatsApp.jpg Screenshot_20200902-233017_WhatsApp.jpg Screenshot_20200902-233030_WhatsApp.jpg Screenshot_20200902-233035_WhatsApp.jpg 20200903_065633.jpg 20200903_065653.jpg
謝謝分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享

謝謝分享!

Thanks for sharing

女友比你去揾咩女先,,鷄定朋友

回復 end88 ##1 的帖子

多謝分享

end88 發表於 2020-9-3 07:09
疫情關係已經有一輪時間冇出嚟玩,咁啱呢期上網睇咗啲有關女奴嘅四仔,睇到心癢癢,成晚都瞓唔著,橫掂依家疫情 ...

好淫亂!

多謝分享

so good

服務一流

好功夫

回復 end88 ##1 的帖子

好嘢出精佳品

Thanks bro.
But SM is not my cup of tea.
Anyway, thanks.

end88 發表於 2020-9-3 07:09
疫情關係已經有一輪時間冇出嚟玩,咁啱呢期上網睇咗啲有關女奴嘅四仔,睇到心癢癢,成晚都瞓唔著,橫掂依家疫情 ...

好波好羅妙身裁,我的賓周又硬鳥!

大開眼界

多謝分享

多謝師兄分享。