先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗

名稱: 陀地靚模
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B35416-太子-兼職女郎-陀地靚模.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

鳩硬病發作,搵靚女陀地靚模 幫手搞掂,女神陀地靚模 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,沖涼功夫真係好細心,對手好柔咁幫我洗,波推+夾腸,一啖含撚實水中簫,唇舌異常靈活,舒服無比番上床,細佬越來越有反應,陀地靚模 好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。叫停立即幫我帶套,跟手就由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,繼而帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,陀地靚模 屬於專業選手,最後階段都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆囡囡。陀地靚模 的確係我嘅女神,有樣有身材又有服務,食乜都係首選啦。
性感誘人
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

屌你