[囡囡推介] 白滑巨乳90香港鄰家女孩走肥索爆,瓜子臉,大眼水靈,天生含撚吹簫咀,正!夠淫够豪,水啸,独龙,按摩高手,力水足之餘穴準又到,正啊

簽到
名稱: 90香港鄰家女孩
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B33797-深水埗-一樓一-90香港鄰家女孩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

90香港鄰家女孩走肥索爆,瓜子臉,大眼水靈,樣貌夠淫够豪,正,佢對眼電神有電力,入屋後一路揸對吸手中形真波,應該有39F好揸够真,一邊抱住佢條幼腰,沖涼時不停攬實我大車細車,啜過不停,再好勤力從上洗到落脚趾尾,再嚟個前後全身波D,夾腸,水簫,一深一淺,一熱一冷,差少少被佢吹爆,示意叫囡囡上床先,上床佢用條脷同我周身漫遊,啜蛋蛋,瀨袋底,攞pat pat同埋細妹磨我碌鳩,個細妹頂撞我JJ,令我慾火更上升,好想即刻插佢,囡囡用環保吹,用條脷玩龜頭,一啖食吞晒成條嘢落口,不停狂咁吹,深喉吹,淺入深咁吹,一流口技,轉足幾個花樣去吹,難忍之下我話上套,叫佢坐上來,佢在上面時快時慢,見佢落力又過引,換男上,一入到那緊窄小洞,多水多毛又多汁,正,突然細佬感覺到緊迫,原來佢妹妹仲識得挾下挾下,仲識得收音機喔,舉高雙腳屌插,隧道短窄,好易頂到盡,堅持唔到三幾十下小弟弟就射晒精。事後囡囡攞紙巾清洁,再去沖個涼,返出嚟已舖好床等上床我開始放鬆手勢我信得過,有返咁上下級數,已經唔使講太多,講聲背腰酸痛後我就合埋眼休息吓,曉瑩好知輕重位,頸位唔可以太大力,但我已感到D骨火聲响,由上而下,到肩、背,開始出真障,陰柔勁到晒位,酸痛感好強烈,唔使一陣已Feel到成個背脊熱辣辣,散出骨火後個背都輕咗,到腰位重點按壓,肌肉痛、腰背痛都即時舒緩,堅掂!
揼完骨就踩背,鐘意揼骨嘅朋友都同我一樣鐘意踩背喺哩方面都下過功夫,唔會全身重量踩落嚟,咁樣好傷架,但力度一定大過手力,令到我嘅陰暗位都照顧埋,爽呀!後半Part開始推油,推返鬆個腰背,加上佢嘅蘭花手,開始撩動我股溝,落油輕捽我細佬,捏吓按吓,越摸越大條,硬晒。抺乾油轉返正面會先幫我揼埋上半身,然後到主菜,大腿內則,袋袋,到支棍,再用佢嘅撚手絕活,唔使一陣我已經爆了。佢全程足晒鐘,又唔會敷衍了事,專注嘅態度唔係人人有架,值得再去!
Thanks for sharing
樣貌夠淫
多謝師兄分享
多謝師兄分享
jackyBB仔 發表於 2020-9-6 21:53
樣靚身材正,皮肤又白又滑

睇見都流口水
睇見都流口水

有波有籮

囡囡身材吾錯