[新片推介] 新人-アナル解禁AVデビュー!肛門マゾアクメ 中条鈴華

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

アナル解禁AVデビュー! しとやかに…しなやかに…肛門マゾアクメ 中条鈴華

登錄/註冊後可看大圖

又有新人出道下海賣海鮮兼賣埋朵鮮花-菊花,咁嘅環境下有新人出道一D都唔出奇,
but,一出道就爆個C眼,實在相當難得!睇完她個預告片後,整體算可以。
but,如果可以嘅話,加少少劇情,彈緊琴時候,男優突然走入來爆她個C眼,
做到邊彈琴邊爆個c眼+雙管齊下就真係更加正啦!
anyway,肛交實屬難得,鍾意肛交嘅朋友千其米錯過。

1.风格(吸引趋向) - 肛交主题就值5星!
2.逼格(扮演相似) - 表情好得5星!
3.人格(樣貌身材) - 唔係好出眾3星.
4.性格(性爱招數) - 深喉、道具、插入、中出、肛交5星。
5.品格(互動過程) - 配合度perferct,5星。
6.规格(地点硬件) - 影棚+鐵牢=例牌日本AV景冇乜特別,3星
7.價格(金錢消耗) - 2425円=156人仔=177港紙,就可以睇片,咁抵嘅消費梗係5星啦!
8.骨格(本身屬性) - 女优5星。
9.失格(出轨指数) - 冇。
10.出格(露出指数) - 冇。
11.缚格(捆绑拷打) - 有打C忽。

參考:
https://www.dmm.co.jp/mono/dvd/-/detail/=/cid=mism185/
呢個唔錯。
回覆 讚好 不讚 使用道具

性感吸引, 火辣誘人  

回復 獨具一格 ##1 的帖子

出道作就咁重口味, 好搏命。

走後門

多謝分享