澳門桑拿回顧下集

簽到
名稱:澳門桑拿
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

績集要講的是拾發,金仔和東B。
拾發,再去大概是上年的事,原因是看到一些贊好的報告,所以便再去一試,環境同以前沒有改變,最喜歡是濕蒸,最能消除疲勞,也好像是它們獨有;重點囡囡方面,長蛇陣依然那麼長,輸人唔輸陣,總有一些看上眼的;每隔一小時便有遊戲,除了樓上脫衣舞外,還有美女紫菜,籠子舞,啤酒競飲等,小弟有幸抽中玩過美女紫菜,並且贏了可以有一次免費Q,難忘的經驗。
金仔也去過幾次,原因主要是平,但一分錢 一分貨,硬件不要多要求了,好采囡囡也有一些不錯的,她們最特別的是可以在休息室拉客,但如果你覺得她不是你杯茶,但要恨下決心拒絕,費事浪費她們的時間,也阻著你休息。在去過那幾次,也有值得記下的事,便是遇到個會潮吹的姑娘,是真的,其實她樣子身材也不錯,所以選了一次,當笫二次去時,便給她纏著,便問她有什麼特別服務,她便說潮吹,以為說笑,估不到上到房真的表演了出來,勵害。
東B,軟硬件都是不錯,所以價錢也高人一等,主打AV,以前可以不玩AV的,現在不可以了,但個人覺得AV很無聊,好不好玩要看囡囡是否投入,可能是我不好采,大多都是hea 玩的,求其玩幾下咪最後又是做愛做那些,所以沒有什麼特別的想記下,不過靚女這裡算最多,看她們著各式AV衫帶客人上房也幾爽的。
其他有去過的還有極品,至尊,豪門,壹号等,非桑拿的也有D1,龍會,歡樂大舞台,星河夜縂會等,最希望去的是9號,這個怎也要去會一會的。
感謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 vv--vv ##1 的帖子

感謝分享

好的回顾,期待早日回复过去的快乐

師兄話去9仔都講左好多年

多謝師兄分享18,金池同東方皇堡。

東方皇堡都有濕蒸, 就喺千蒸房隔離, 可能比較細間, 師兄miss 咗。

至於東堡AV主題玩法, 真喺要囡囡配合先好玩, 記憶中玩過女僕、SM、老師同消防。女僕有個情節會喺浴室跳脫衣舞挑逗你, 玩得狂野嘀可以隔住玻璃一齊跳; SM就有嘀揾笨, 因為囡囡只做S不做M, 不過SM房有張大圓床; 老師房就十分簡陋要瞓地板, 不過我遇到囡囡go commando, 咁玩互動時可以滿足一吓偷窺慾; 消防房就有支水炮射囡囡, 如果唔射面整壞個妝, 囡囡都好配合, 不過囡囡唔鐘意濕身做, 要沖涼抹乾身先肯上床玩。

唔知其他師兄有冇空姐, 警察, 快餐廳, 健身房嘅經驗分享?

回復 Winston91 ##6 的帖子

記憶中成日都係女僕有房
另外玩過次醫生條女夠淫玩得比較有趣

若果唔係都係趕頭趕命快快趣趣同你吹左上套做就算

wongwingkin 發表於 2020-9-7 07:58
師兄話去9仔都講左好多年

係呀,冇記錯重比師兄爬頭。

Winston91 發表於 2020-9-7 14:37
多謝師兄分享18,金池同東方皇堡。

東方皇堡都有濕蒸, 就喺千蒸房隔離, 可能比較細間, 師兄miss 咗。

最on9是瑜珈,囡囡同你一齊看電視做瑜珈,全無接觸,看不到五分鐘便看完除衫做嘢,就這樣

vv--vv 發表於 2020-9-7 22:18
係呀,冇記錯重比師兄爬頭。

有幸疫情前水尾去到一次,个時D囡囡己經D媽咪已吾俾湖北的返工,当時不己為意,只掛住昅女,老老實實茶舞時段,我見過D囡整体質素仲差過18,可能係年28,希望你出精時会改善啦。

回復 wongwingkin ##10 的帖子

哦. 你年廿八去?
我果晚去東A
未一樣冇女
得一個似樣D

hkmon 發表於 2020-9-7 23:21
回復 wongwingkin ##10 的帖子

哦. 你年廿八去?

囡有几十條,不過大部份樣吾得,幸好有件ok D新囡大学生,刚返到俾媽咪叫埋入房就揀左佢,仲考到車牌,吾係疫情应該一定番食了。

wongwingkin 發表於 2020-9-7 22:50
有幸疫情前水尾去到一次,个時D囡囡己經D媽咪已吾俾湖北的返工,当時不己為意,只掛住昅女,老老實實茶舞時段,我見過D囡整体質素仲差過18,可能係年28,希望你出精時会改善啦。

咁耐都冇行動去9號,主因一個人去NC真的是有壓力,但又想見識一下是否真的全澳最豪的埸和最靚的囡,但如果真的水凖連十八都不及,便太可惜了。

回復 vv--vv ##1 的帖子

thank you ching recall our memory

vv--vv 發表於 2020-9-8 01:05
咁耐都冇行動去9號,主因一個人去NC真的是有壓力,但又想見識一下是否真的全澳最豪的埸和最靚的囡,但如果真的水凖連十八都不及,便太可惜了。

相信靚的級數吾会太早返工,可能7点後先入場会吾同景況,还要睇个媽咪放吾放D好野出黎。我末入到場時也有D壓力,但坐定定之后就ok,第一輪己揀好,主因囡囡好主動又健談,睇多几輪都無人相頭波路及佢,我又只想快快开波。不過佢地同金龍同系,D囡兩边走,所以質素会很大參差

識潮吹?請問師兄條女咩no呀? thx

sun8154 發表於 2020-9-8 11:55
識潮吹?請問師兄條女咩no呀? thx

那麼久忘了,或者番看以前的報告可能有寫

二零二零如惡靈 世界紛亂道不平 馬嬌媚子哀哀叫 莫怨哥哥這薄情

东B的网红脸千篇一律,很多妹妹还不如金池原装姑娘来的亲切

dadofsatan 發表於 2020-9-8 20:36
东B的网红脸千篇一律,很多妹妹还不如金池原装姑娘来的亲切

最好就大小通吃,各有所長