[華南地區] 奇女子:魔鬼(馬上風善终天使)大地腳下濑.希爾頓屌,北.....

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近要返全民检测,雖然每日六個鐘,行行企企但都对退休多年嘅人辛苦,但两星期返12日有两萬八都唔錯,個的医護見佢地就真辛苦,我依的登記员就哈哈
隻農夫山泉 Screenshot_2020-09-06-21-44-22-702_com.android.browser.jpg 係耀才孖左两萬  ,
恆生 IMG_20200906_224829.jpg 孖左四萬 ,

希望坐一望三手,執返一萬幾千,三條畜生,有单有據,尤其件老作红门,你揾的单據睇下
同件慕名奇女子:自稱生三件畜生嘅老母
同佢在麗斯卡爾顿高過101嘅102層酒廊high tea. IMG_20200907_060728.jpg 原來佢係隻希望你死,(唔同dlsf條畜生祝我長命百二歲)馬上風善终天使(魔鬼),詳談,並:大地在我腳下,舌耕两腳盡頭(在殘厕)
並稍後四季酒店同至愛屌閪,用左勁豹(死能期完结)
在希爾顿酒店 IMG_20200907_060751.jpg 同馬上風善終天使〈魔鬼〉用孟加拉虎王屌完閪,死能期更長,死足九日
昨日黑暴又係旺角搞野,去北角屌企企,好,夜,明天又要返0730,賺返2250,要瞓,点同天使,濑,屌,
北角 IMG_20200907_060706.jpg 上M1屌鸡,
稍後先講

七爺你個屎仔,
軽軽鬆鬆又袋28,000!
叫雞有排叫啦!
回復 jimmyhot ##2 的帖子

Wow,  good luck to draw the Nongfu Spring Water....!
robertkmc 發表於 2020-9-7 16:45

Wow,  good luck to draw the Nongfu Spring Water....!

Screenshot_2020-09-07-16-10-05-683_com.android.browser.jpg 16-48-13-20200907_4386ba29c42d4a222789dWDudKwH2Vkk.jpg 16-48-24-20200907_6a5e331f00800b306d7cV9f6p9D0F682.jpg 都係得两手,執六,七千
贺老fuck爷
人财两得  夫复何求  正所谓
“日求两餐夜夜笃,she友伴笃滚烂床”
robertkmc 發表於 2020-9-7 16:45

贺老fuck爷
感謝7師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:04