[新片推介] 葵つかさ 小島みなみ-兩大女優新片-好正好靓嘅上司玩下屬.

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

「ホテルで休憩しよっか」 酔いつぶれた僕が美人上司2人組に介抱され精子が枯れるまで射精させられた全裸の2次会 葵つかさ 小島みなみ

登錄/註冊後可看大圖

葵つかさ 小島みなみ又来啦! 睇過AV嘅朋友相信對呢兩位AV女優並唔陌生!
睇完個預告片後!頂!好頂癮啊!兩個嬌小玲瓏嘅靓女優,加埋兩對炯炯有神嘅眼神,
(令我念起大陸某靓女系平民房流出條片,條仔話:眼神!眼神!條女真係好靓)
齋望住她兩個對眼同你打機,你都暈曬啦,仲隔住塊玻璃邊講電話邊睇你射米青喔!
(如果有咁嘅酒店房真係不妨一試咁3P法,記住要條女打電話啊!)
這種場景通常都係攝影師個位來架!真是好L正!未完,
她地仲玩埋電擊(好似係電極之類嘅-待驗證)來刺激條J,咁射法,卑你都米青盡人亡啦!??
真係好L正,兩條咁靓嘅女,兩對波(一對硬一對細),六個窿,兩對誘死人嘅淫眼!
咁賣海鮮法,其他漁佬好難係對手囉!!!

1.风格(吸引趋向) - OL上司強上屬下職員好舊橋,其中隔住玻璃打電話射米青好正5星!
2.逼格(扮演相似) - 表情一流,特別係對眼神5星!
3.人格(樣貌身材) - 唔洗講野5星.
4.性格(性爱招數) - 吹簫、舌吻、插入、電擊、毒龍5星。
5.品格(互動過程) - 簡直係perferct5星。
6.规格(地点硬件) - 如果唔係影棚,咁間酒店設施真係好得,好like塊透明玻璃,玩3P真係一流.5星
7.價格(金錢消耗) - 3239円=208人仔=236港紙 (08/09/2020匯率),就可以睇片,咁抵嘅消費梗係5星啦!
8.骨格(本身屬性) - 兩大女优=5星。
9.失格(出轨指数) - 上司玩下屬,當係。
10.出格(露出指数) - 冇。
11.缚格(捆绑拷打) - 冇。

発売日:        2020/10/07
収録時間:        120分
出演者:        葵つかさ 小島みなみ
監督:        きとるね川口
メーカー:        エスワン ナンバーワンスタイル
レーベル:        S1 NO.1 STYLE
品番:        ssni879

https://www.dmm.co.jp/mono/dvd/-/detail/=/cid=ssni879/?dmmref=aMonoDvd_List%2F
Thanks Ching for sharing!
回覆 讚好 不讚 使用道具

兩個都係淫娃。

回復 獨具一格 ##1 的帖子

兩個從前嘅美少女都變成熟女了

一皇兩后,至佳享受

性感吸引, 火辣誘人  

兩件我都好喜歡!急不及待