[尋人] 貴生樓YY

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

後來改左名叫心悠bb 重有無做
上咗岸好耐了,佢隻腳同腳趾冇得頂👍🏻
回復 lokielok ##2 的帖子

Thanks Ching 我玩過一次 無咩service 但佢body我幾鐘意
而家都幾後悔冇入呢個,樣同腳都靚
係咪手長腳長手指都好長的那一個,係就真係好掛住佢。
食過幾次,除左皮膚差少少之外,其他都唔錯

did you suck her 腳趾 or eject your sperm on her 腳趾 ?
僑偉 發表於 2020-9-10 00:06

did you suck her 腳趾 or eject your sperm on her 腳趾 ?

I did. I shot my load all over her feet and toes.
She had a hard time getting off the bed with my dripping cum and had to leap into the shower.
Great memories.
華倫天奴 發表於 2020-9-9 16:26
食過幾次,除左皮膚差少少之外,其他都唔錯

佢響香B嗰陣時我成日幫襯
十分懷念佢對靚腳同腳趾
佢仲笑我變態😂
回復 magicben ##10 的帖子

我都有點懷念
佢腳板同腳趾唔係靚咁簡單,係軟綿綿好滑好柔嫩!
YY 真係正,諗起佢對腳都硬呀
其實當年晌荃灣有幾多時間真係佢返??因為好似上親去都係替工返

回復 只想找到你 ##1 的帖子

佢係香賓7/F 年代我已經識佢,當年都係叫 YY,成個劉心悠咁靚,岀 lift 門口對住直入左邊第一間房。 對腳真係一流,不過個心口係加功過。
wechat 加左佢,真名叫 Ada。係香賓返左幾年之後失蹤左,我估佢應該嫁左人生左BB。
復岀之後去左荃灣服務同身材已經差左好遠, 搵過一次之後都無再返食。
ucc 發表於 2020-10-31 00:06
回復 只想找到你 ##1 的帖子

佢係香賓7/F 年代我已經識佢,當年都係叫 YY,成個劉心悠咁靚,岀 lift 門口 ...

可惜我只在荃灣才遇上她🤦‍♂️如果好似師兄咁最初期時就見到佢就好了。
回復 lokielok ##12 的帖子

Obviously you had a great time from her footjob😜
僑偉 發表於 2020-11-2 01:19
回復 lokielok ##12 的帖子

Obviously you had a great time from her footjob😜

因為我又唔係特別要玩footjob,所以都冇試過。
YY啲腳趾同條腿真係正
不過佢響香B時唔係太識footjob
最可惜YY係無pat pat

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:21