[新聞時事] 神邏輯,不要挑戰~

回復 kingkong_hk ##40 的帖子

绝對冇問题, 有張好牌醒你, 掃把头绝對空虚, 你去摸吓佢个廢墟, 下半世唔使愁.
回覆 讚好 不讚 使用道具

劏豬凳大戰花柳猩猩?我買劏太贏~

artlo 發表於 2020-9-16 18:58
回復 kingkong_hk ##40 的帖子

绝對冇問题, 有張好牌醒你, 掃把头绝對空虚, 你去摸吓佢个廢墟, 下半世唔使愁.

又係呀婆?

回復 kingkong_hk ##43 的帖子

四萬你嫌老, 掃把头咁有潛質, 你契妈瞓低, 分分鐘佢顶上, 亞婆又有乜所謂 ?

artlo 發表於 2020-9-17 10:57
回復 kingkong_hk ##43 的帖子

四萬你嫌老, 掃把头咁有潛質, 你契妈瞓低, 分分鐘佢顶上, 亞婆又有乜所謂 ?

算把啦, 你介紹親刀係呀婆

回復 kingkong_hk ##45 的帖子

掃把头唔止幫你驅風, 重可以同你定经, 不可多得. 唔通你啱老鼠芬 ?

artlo 發表於 2020-9-17 11:08
回復 kingkong_hk ##45 的帖子

掃把头唔止幫你驅風, 重可以同你定经, 不可多得. 唔通你啱老鼠芬 ?

線把啦, 你D口味我頂5字

回復 kingkong_hk ##47 的帖子

大佬佢地係香港蒸英喎, 不过咁, 掉轉尼, 佢地会唔会当你係地底泥, 又当别論.

artlo 發表於 2020-9-18 20:22
回復 kingkong_hk ##47 的帖子

大佬佢地係香港蒸英喎, 不过咁, 掉轉尼, 佢地会唔会当你係地底泥, 又当别論.

幾廿年前係學3妹添

回復 kingkong_hk ##49 的帖子

咁又係, 不过个陣你又係老到骨头打鼓, 所以有得珍式眼前.

artlo 發表於 2020-9-19 19:58
回復 kingkong_hk ##49 的帖子

咁又係, 不过个陣你又係老到骨头打鼓, 所以有得珍式眼前.

老左就係屋企打機算啦

回復 kingkong_hk ##51 的帖子

係屋企打機算啦, 咁你就真係好快冇.

artlo 發表於 2020-9-21 20:21
回復 kingkong_hk ##51 的帖子

係屋企打機算啦, 咁你就真係好快冇.

而家D油汽機刀5G幾好反

回復 kingkong_hk ##53 的帖子

講呢的野, 我 OUT 咗好耐啦, 好相信现在已经超出 3D 範圍了.

artlo 發表於 2020-9-21 21:01
回復 kingkong_hk ##53 的帖子

講呢的野, 我 OUT 咗好耐啦, 好相信现在已经超出 3D 範圍了.

11月2台新機出, 果皮野冇左

回復 kingkong_hk ##55 的帖子

冇有怕, 你契媽又有錢派, 攪掂幾件新移民買乜秋机都得啦.

artlo 發表於 2020-9-22 11:39
回復 kingkong_hk ##55 的帖子

冇有怕, 你契媽又有錢派, 攪掂幾件新移民買乜秋机都得啦.

最好啦, 要來買GAME

回復 kingkong_hk ##57 的帖子

GAME係網上 download 味得囉, 使乜哂錢買呀 ?

artlo 發表於 2020-9-22 21:40
回復 kingkong_hk ##57 的帖子

GAME係網上 download 味得囉, 使乜哂錢買呀 ?

比錢先有得DOWN

回復 kingkong_hk ##59 的帖子

唔係嗎 ? 好多咸網都有的 you cannot last 2 mins with this game. 都係免费格.