[賽後報告] 台妹SM女皇,揭開你身體裡面另一頁,帶你進入另一面嘅高潮

名稱: 台灣簫后大波妹❤
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B21240-尖沙咀-樓上骨-台灣簫后大波妹❤.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我係一個易服癖者,我鍾意變裝,鍾意被調教,但幾時開始已經唔記得啦,可能忽然間轉左味道自己都唔係好清楚,
但慢慢就想追求果種感覺,好開心,好刺激,好有高潮感,有時我會要求變裝易服後同女皇一齊去行街買野,我知道有人望住我,

但我唔會理會其他人嘅目光,因為我冇騷擾人,我只係追尋我自己嘅快樂,好啦,開場白講完就講講我嘅台妹女皇,
台妹係我試過好識玩高潮調教嘅女皇,我會先打比佢要求變裝易服,佢會準備我喜歡嘅衫,裙,假髮,會幫我化妝,

會當我姐妹咁傾訴,我會好享受果刻被當做女人嘅感覺,變裝玩完後進入我最鍾意嘅環節,我會好似隻狗咁聽女皇指令,
女皇會叫我跪住扒响度,佢會坐响我背脊上搵鞭抽打我,用言語羞辱我,話我點解咁肥都唔減肥,又話我咁肥但條0能咁大條係咪畸能怪,

總之不停被女皇羞辱,我會好興奮咁叫女皇繼續羞辱我,唔好停,佢會忽然間打我兩巴,另外搵條狗鏈套住我條頸叫我扒响度扮狗吠,
我同女皇講我會乖,聽晒佢話,咁女皇會讚我乖,跟住會準備個狗兜,開罐狗糧叫我食晒佢,我食晒兜狗糧後,女皇會叫我訓上張床,

跟住女皇會帶條假0能茶埋我未見過的潤滑劑,開始吊我屎眼,佢會邊吊邊同我玩jj,你會感覺到條假0能好有節奏咁抽插,你會感到好滿足,
另外佢隻手唔會停,不停咁chok緊你條0能,你只會越黎越快感,去到高潮位女皇會控制節奏,隻手會放慢,條假0能繼續好充實咁吊你,

再黎多次高潮位d米青就會好似爆發咁射出黎,真係爆晒出黎,又充實又有高潮爆發,我就係追求依種感覺。

ching 重口味...厲害厲害
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄另類分享

多謝師兄分享~~~~~~~

Thanks for sharing~~~

多謝師兄分享

多謝師兄分享

台灣妹與別不同、有樣有身材!!!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

厲害厲害 多謝師兄分享