[囡囡推介] 明星樣貌天使臉孔!索爆身形高挑95後中日高質素混血20歲,白滑真波初下海,服務开放式多元化,正到無朋友

名稱: 中日高質素混血20
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B35915-荃灣-一樓一-中日高質素混血20.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

中日高質素混血20歲,性感超NICE超熱情 、人靚聲甜,SLIM瘦底S身型仲要有39F 級爆波同埋靚股、幼腰,瘦底巨波,足以令人噴血 ,呢件鄰家小妹妹,真人電力十足 ,身形索爆,把聲極甜 、有如中學生學妹咁:後生妹、皮膚好滑、身材苗條卻挂住一對終極大奶、39F墜手靚手波波 、服務好、有FEEL又有HEART 、絕無冷場、唔食真係對唔住自己細佬,听完之後淫心四起,于是即打定電話約時間,到达之後,囡囡開門俾我,含情脈脈咁望住我,我話OK,她即時已經用脹卜卜既巨乳心口頂住我 ,雪白長腿有意無意闖入我雙腿之間,我即刻緊緊抱住佢,佢雙臂白滑皮膚之細嫩,刺激著我手掌既神經,五指游走在其細緻白滑既手臂上、而另一手則攬實佢既豐潤翹PAT,此時此刻,我眼神已經慢慢由佢既電眼同迷人既櫻挑小咀、轉去佢乳重深長既事業線上,口水都差D流出黎之際,佢輕聲細語問我睇緊咩,我只好收回淫賤既眼神,望翻佢眼神,再望望佢個小咀,我忍唔住要鍚一啖,我合上雙眼,故作浪漫,咀左佢額頭一下、佢情慾爆發、一野車埋黎、我只好欲拒還迎開始同佢車 !前戲搞到興恰恰,欲火焚身,即使除晒衫都係熱辣辣,要佢拖住我去沖涼先可以降一降溫,誰不知一沖涼仲熱,佢美麗既胴體係沐浴露既洗禮之下,簡直摸到我欲罷不能,佢本身想幫我洗耐D,仲有波推水蕉夾腸 ,我已經火燒到上頸,好想立即口爆,射完之後,成個人爽曬,乳膠漆原來系甘正の體驗 ,女女幫我事後蕉 我很有紳士風度 ,我話不用女女事後蕉,我們兩條肉蟲攬住,我仲想黎多野,可惜後面一早有人约左,我與女女商量后決定必須速戰速決都要黎第二Q,女女出黎幫我抹身,差D腳趾都幫我抹埋,果然細心,然後就拖住我出洗手間,做正經野。功夫雖然唔係太勁,但無論係相頭抑或巨乳瘦底身材都係我的最愛,更重要既係服務用心,奶LIN奶得好HEART,簡直係百分百女友感覺,此時此刻,小弟弟已經堅不可摧,加上佢一輪溫柔而用心既吹奏之後,更加係如虎添翼,既然已經係最強狀態,我都事不宜遲同巨乳美女開始大戰,由此刻既兵鋒正勁到那刻既如釋重負,爆乳模特明星樣就係正。整體真係好高分、有硬件同時呀女亦真係一個甜到爆既女孩。:你對女女好,女女會對你更好、女女對我咁鬼好、我地更加要對佢溫柔,總結:樣貌:★★★★★材:★★★★★
度:★★★★★
體:★★★★★ 率:★★★★★★★
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

樣靚身材好 前突後凸

咁索點可以唔去試?

身材正,可以一試

有機會要去試試先至得

好誘人,要去試試

咁正!一定要去試下先得

鴛鴦波播!!!一定好好搾先會變成感!!!

個樣幾姣,應是淫娃一類,我鍾意呀 !

性感誘人, 極度吸引

報告精彩,值得一試

靚樣迷人,可以話秀色可餐

好似唔錯, 行開試試先

身材正,一試無妨

人正波正,必食之選!