[新片推介] 新人 - 148cm 可愛いお姉さん 栗山莉緒

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

FIRST IMPRESSION 144 148cmなのにスタイル抜群Eカップ!思わずギュッとしたくなるあざと可愛いお姉さん 栗山莉緒

登錄/註冊後可看大圖

又有新鮮海鮮食啦,金次係148公分嘅栗山莉緒,睇完她部預告片後,
發現雖然年級唔細,身材唔高,but身材好健碩,有腹肌架!
個嘴唇夠厚又笑容可人,睇D咁嘅女含J簡直係人間美食,就好似睇山岸逢花含J咁.
米睇她人仔細細,對波唔小野架,昵D女吊上來屌簡直就係狂插再狂插.你睇預告就知.
又似桃乃木又似楊幂,都係果句.咁嘅行情,有新女算係唔錯囉!

1.风格(吸引趋向) - 新人5星!
2.逼格(扮演相似) - 笑容一流5星!
3.人格(樣貌身材) - 雖然唔高,好彩對波夠大4星.
4.性格(性爱招數) - 吹簫、插入、3P、潮吹4星。(眼見係咁多)
5.品格(互動過程) - 好配合5星。
6.规格(地点硬件) - 影棚3星
7.價格(金錢消耗) - 2,425円円=155人仔=177港紙,就可以睇片,咁抵嘅消費梗係5星啦!
8.骨格(本身屬性) - 女优5星。
9.失格(出轨指数) - 冇。
10.出格(露出指数) - 冇。
11.缚格(捆绑拷打) - 冇。

參考:
https://www.dmm.co.jp/mono/dvd/-/detail/=/cid=ipx544/?dmmref=aMonoDvd_List%2F
回復 獨具一格 ##1 的帖子

148但有E杯,人不可貌相
回覆 讚好 不讚 使用道具

小隻馬女優。

又有新女。大波細腰。正

Well Done.

性感吸引, 美女誘人

有新女 大波細腰

this is my type of girl

好有伏味…

Nice AV girl!  Thanks for sharing!

Young and fresh! Good!!!