[九龍走地G] TST - FL 情況

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

黃昏時份有朋友報FL下停了幾部好人車和守住門口,有冇C兄報吓咩情況和知唔知咩事。🙏🙏🙏

: V: f, B0 E& d$ u2 i& @" ]7 T- |- u夜晚一切正常
回復 kitfit ##2 的帖子
  d6 @4 W% O5 e2 N4 p  V7 ]
+ W* L4 S. l* _/ g) P謝謝你,今朝fact check 新聞原來上去掃太。三件收工。
琴日扑扑下野成班背心警衝入拍門,隔離房差d比佢哋爆門,聽d女講日頭已經走1⃣️轉,夜晚再去查
dickyco 發表於 2020-9-15 22:29 " L( G, z  f9 m% m) b1 y
黃昏時份有朋友報FL下停了幾部好人車和守住門口,有冇C兄報吓咩情況和知唔知咩事。🙏🙏🙏
7 [; b9 Q9 @% r
掃泰泰
發利Happy老公 發表於 2020-9-16 17:40   g; D9 V; d# i8 r, y1 ?! B5 K
琴日扑扑下野成班背心警衝入拍門,隔離房差d比佢哋爆門,聽d女講日頭已經走1⃣️轉,夜晚再去查
/ q- x' O0 Z7 }# B/ y, d
可能俾夠保護費
回復 發利Happy老公 ##4 的帖子; Q% w" s( q- c: E; A
; t! q# @& H1 y- n( \( Z5 C
咁古能劃陰人。
dickyco 發表於 2020-9-16 18:44
4 @) l3 Y$ H# x1 Z& u3 D8 i& A# }" E回復 發利Happy老公 ##4 的帖子
4 Y  N7 c5 @, e, ^8 E0 Z/ A; Z5 i, M: |
咁古能劃陰人。

9 H# Q5 i5 J. O一向都警黑合作㗎啦- V/ p6 @: [, q# H( p1 ]) q5 H
到時到候就交幾條囡出黎
回復 ashleyyoung ##8 的帖子+ _" z/ f" u' m: g
; p. @6 G6 }- t+ L' y& h
消息靈通人士。👍

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:52