[援交女友(PTGF)] 殘廁人妻

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 ccvccv 於 2020-9-16 07:54 編輯 5 P: t7 T- [3 o& V) n+ s# g
+ z4 r0 a/ E7 X' k
話說上年年尾左右加左呢個人妻,傾開平時佢要睇小朋友,下午同夜晚可以出黎做。
& T0 U! Q3 B6 N4 e: ~1 A- d下午直頭可以上佢屋企,不過時間唔岩,而且如果撞到佢老公返黎就pk,所以選擇晚上,但晚上就要搵公廁既殘廁入面,因為果陣冬天都ok所以揀殘廁,1000/q。
; ^; W) s& r5 n  b* _$ w見到真人,細細粒,著住連身睡衣裙加件外套,個樣同相9成似。( s7 J- T& D/ S
一關門埋牙打個車輪先,大車,之前拿高衫鍚我lin頭,我都渣佢個波,唔渣由自可,一渣。。?!依?!無帶bra既,因為佢話貪方便,跟住我一諗,會唔會。。。。然後另一隻手向佢個西摷,果然連底褲都無著,即時指插一下,入面已經滑潺潺,順手拿高佢件衫,吸手波,pink Lin, 跟住就鍚佢對波,一邊賴落去,個西無乜毛賴左幾下,之後佢幫我環吹左陣,因為佢要自備套,果日臨急臨忙無買到,但佢可以加500唔用套凸,咁我隨即抱起佢黎掛鼓,因為太正細佬硬到不得了,抽插左幾十下後,再換狗仔式,之後啪啪啪,啪到想射果陣我直接問可唔可以內射佢,佢話得,跟住最後衝多幾十下然後爆漿,因為果次成個星期無出過,所以大量精液噴入去,完事後同佢去7仔買d野飲跟住就返屋企。" V# h. E9 N6 a" H: Q: i4 n$ J% P
個人妻好後生,應該19尾20頭左右。
% A! s2 l7 r7 a  d打返格先
頭香,THX
# j5 r8 o) s/ Z搵番通知...感謝
回覆 讚好 不讚 使用道具

: l9 y2 a# B' ?/ p' o& p
貼佢d相...會唔會比佢老公睇到!

咁你打下格仔啦

hahaha yes some r like that...

點識架?求教路

i once use "scout"

ccvccv 發表於 2020-9-15 23:28 / O) U# t5 _3 g% r; z9 f/ x
話說上年年尾左右加左呢個人妻,傾開平時佢要睇小朋友,下午同夜晚可以出黎做。
( k! V0 O. n" G  x: t9 ?# `/ m下午直頭可以上佢屋企,不 ...

0 j& P& o0 t5 C; FNext time get wechat or ig lah!!!

正喎~我都想識喎~

留名睇尋人結果

回復 ccvccv ##1 的帖子8 k9 B6 S6 i! u7 R
$ N; P3 ^/ u* e- n4 }
淫妻正!

samuel_lam 發表於 2020-9-16 00:03
' K/ A( ^: |/ n9 j( PNext time get wechat or ig lah!!!

: n. P) n" n- k: `7 W% @拎過電話架啦,不過佢應該連電話都換埋,其實佢係tg都係po埋自己有樣相,分分鐘佢老公識穿左佢先無做

ccvccv 發表於 2020-9-16 02:06 7 w5 E: p1 O( r% Z! z6 Z! m
拎過電話架啦,不過佢應該連電話都換埋,其實佢係tg都係po埋自己有樣相,分分鐘佢老公識穿左佢先無做
- r3 S# w0 R. F3 n! T. b2 h
佢之前電話俾其他師兄偷左,現在換左tg ac

好似好正

唔用套就不了) [2 U% J* U0 O7 a5 Y; L. T
中獎到時先黎報悔就唔好

D格仔真係好薄

開心 發表於 2020-9-16 04:27 9 X( z  G9 Z  n' t8 h  c
佢之前電話俾其他師兄偷左,現在換左tg ac

' b; O+ Q2 F4 H7 U' l1 f原來係咁!

回復 ccvccv ##1 的帖子
2 Q- t2 Z$ B4 ^
! |5 |* w9 i' H$ h5 M1 a" ^8 T% YChing
# k- \! {" n* i0 ~- m, R) K' i可以分享佢contact?3 r% M) P- O9 |& A7 t8 J
Thx

回復 ccvccv ##1 的帖子4 [( k. S6 ~6 U0 b
: P6 {4 k& ]5 |2 q/ V3 Z
Please let me have her contact.