[指壓囡囡] 想問下除左金豐,金多港,仲有邊間有環保囡囡

你著得身光頸靓上去, 好容易有意外收穫
回復 pitch ##21 的帖子

玩水床係幾爽,不過有小小風險,都有幾個月前,果晚飲咗小小,邊個場就唔揚出嚟,又因為飲咗小小一心係鳩硬硬出出火,求其搵個囡囡,睇嚟佢果樣都有四十過外,樣貌麻麻,身材反而ok皮膚滑滑。白淨與樣貌不稱,於是試下小床,做足日本AV女優服務,吹簫細心,樣樣做足,獨龍鑽,boby按摩,啜春袋,我最欣賞佢用舌頭奶龜頭,又用手指撩屎眼,不過我一向不環保,安全至上的人,就衰咗係呢個樣唔正嘅囡囡身上,我都話我係恰埋眼享受緊一個日本AV女優服務,不知不覺在未經我同意下,係張水床比佢環保咗,唉...我嘅精子訊係咁射咗入一個唔靚的囡囡體內,佢令到一向環保的我,因為環保後無病發生,我一想中出就走搵佢水床中出,正呀。唔好問我邊個場,我唔想比你哋笑,因為樣子唔唔搪中出都搵果靚啲啦,不過服務就現女做唔到,所以我一想中就搵佢,中出上癮添

試過有次去完飲,著到好靚仔,飽暖思淫慾。我比較白淨,四張野似三張,入黎條女三張尾,一入房就狂讚我靚仔,沖涼已主動車,話我係佢鐘意果類,上到床做足咁多式後,佢自動坐上黎,連問都冇問我要唔帶袋,仲叫我快d射晒俾佢。做完係有d驚,三個月後check左冇事,之後都有去搵佢中左左幾次,後來有正印就唔搏了。不過中出佢果幾次係feel到佢動左真情嘅,我話中出後欄都肯,甚至話想約我出去玩。而有關佢的網上報告,完全冇講過佢可以環保或開後門,所以就算是叫雞,靚仔和衣着都係有關的
我係鳳城都環過兩件,睇條女甩唔甩你既姐
回復 苦命王子 ##25 的帖子

同意 Ching, 我就試過一個 :p
苦命王子 發表於 2021-3-1 03:08

兩款名牌袋?
苦命王子 發表於 2021-3-1 03:08

06 YY HAPPY 個個都環得
回復 估我唔到 ##28 的帖子

聽講 Happy 係「中超」,所以冇性趣試

前幾日放假去老廟機場,但相熟囡囡放假,於是鳩遛遛行去旺角,見到金豐,諗起6~7年無玩指壓,於是上去,依然係半路有人接,要求水床房老keep帶囡嚟見唔難睇就要,然後俾囡bm環保咗射埋入去,仲可以老車,出嚟玩十幾廿年第一次環保俾咗佢……無記號碼,但應該40+,心口掛住兩個漏氣水袋,特徵斗雞眼
大聖 發表於 2021-3-26 02:24
前幾日放假去老廟機場,但相熟囡囡放假,於是鳩遛遛行去旺角,見到金豐,諗起6~7年無玩指壓,於是上去,依 ...

師兄響金豐做咗邊個被環保?
大聖 發表於 2021-3-26 02:24
前幾日放假去老廟機場,但相熟囡囡放假,於是鳩遛遛行去旺角,見到金豐,諗起6~7年無玩指壓,於是上去,依 ...

咩No 先?
csdgk 發表於 2021-3-26 02:31
師兄響金豐做咗邊個被環保?

無記,但應該40+,心口掛住兩個漏氣水袋,特徵斗雞眼
Ricky大天二 發表於 2021-3-26 02:34
咩No 先?

無記,但應該40+,心口掛住兩個漏氣水袋,特徵斗雞眼
可能是99,隻眼有問題
可能是99,隻眼有問題
ossy0829 發表於 2021-3-6 07:07
兩款名牌袋?

G字頭名牌袋而家仲有冇環保?
DopeJoy 發表於 2021-3-9 02:57
回復 估我唔到 ##28 的帖子

聽講 Happy 係「中超」,所以冇性趣試

石頭波 俾佢壓住幾乎抖唔到氣 嗰時聽到佢可以環諗住試 點知佢話要加錢
真心話個樣仲醜過金多港啲女 唔洗錢都冇下次啦 何況要加錢
真面目 發表於 2021-3-30 18:18
石頭波 俾佢壓住幾乎抖唔到氣 嗰時聽到佢可以環諗住試 點知佢話要加錢
真心話個樣仲醜過金多港啲女 唔洗錢都冇下次啦 何況要加錢

鳳城Happy幾年前第一次試她已主動唔帶袋做,我都唔夠薑。樣真係求其在指壓搵條女都好過她
回復 真面目 ##38 的帖子

最怕石頭波,乜性趣都冇晒

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 11:53