[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 俾鵝射

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄,0 X- }1 ?" T: z# X
; M0 J0 O& S* U2 p" }/ Z2 H
小弟喜歡俾鵝插,同想俾佢地口爆,請問可唔可以介紹一D 真係可以射到的鵝?或者邊D 唔射得的避開下都好3 I  a, g, N& w/ x
東南亞的就可以了。, U" p# p& I2 j4 F5 E
6 F4 T3 O' c8 i2 W9 m! M* w
謝謝
slavejohn 發表於 2020-9-17 16:07
+ C. I& a4 W: p6 }各位師兄,* k3 G6 _$ @+ `  Y0 W  o
8 t: h6 p! B- g. f5 b
小弟喜歡俾鵝插,同想俾佢地口爆,請問可唔可以介紹一D 真係可以射到的鵝?或者邊D 唔射得的避開下都好

% D& R& c$ D8 D7 Q3 c% G要先問才上去,大陸鹅多数要加錢,菲鹅我好少吃,因為瀨太多次,泰國基本上可以,但最好你是當日第一個客,不過都係先問清楚,我通常約之前問清楚能不能硬和射,有D妖食左十幾年藥,冇可能硬的,之後上房前問下佢上一個客有冇射,如果上一個客射完,到你就比較難了
多謝師兄
push, push
push push
push push
push push
回復 slavejohn ##8 的帖子+ q. j1 l5 z5 t4 o. k2 w' ?! H5 `

& M2 I" {, i5 ^7 k要鵝插射、真所謂揰板多過飯
回復 kimmichael ##9 的帖子) `: K! k& G% @

M8 R  S( i: @7 F8 _' O! G* D$ k呢個真,有一半嘅鵝一係硬唔到一係射唔到
要搵到個可射嘅鵝真係睇緣份
push push
push push
有d點吹都唔硬
最慘係有呢可射的成個男人咁樣
有時都要撞彩- f5 N+ y1 ^" g4 U
有啲屌開你嘅今日突然多客無貨派9 l2 j2 L  C! i
你都無計
: ^& Y& ~$ S3 e1 y- L+ r  f; z/ D" u
& x* ^2 I* p$ U( ]! z3 c; G4 M通常肯屌肯顏射我而服務唔太差的
: W9 B; ^* U/ U. M# h# h: a我都會mark住
  c3 O+ r2 Y$ x" }0 |2 f2 X睇佢地條J近距離抽搐射出來射到我成塊面都係嗰陣真係好爽
絕對讚同
push push
靚妖真係多數軟鞭… 靚既半軟硬都收貨啦。鴨都唔係次次射。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:44