[TS人造美女☒JJ] 有無師兄試過2M 1T?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題。
" u8 l, T! h7 X' ~* N2T 1M 應該較多師兄試過,但2M 1T 嗰種2個男人蛤一個T 嘅感覺又好似幾high

! z5 ]* v' B4 y+ g% V2 Z+ K你去灣仔黑桑拿試試
回復 家名表哥 ##2 的帖子" Z" J9 q" O# j) \  T2 l0 `
! f+ k; Y/ i  O
師兄想問灣仔間野叫咩名?
回復 文員男 ##4 的帖子) P8 d7 E' b) M7 U. b& X
! R) R$ ]* A- M0 U
師兄通常同鵝玩定係同男玩?
回復 文員男 ##6 的帖子( \* v$ Y- z9 ^" u% i3 {2 v6 S
0 H# |! V* G% f9 D
多謝師兄分享。 比仔吊我始終唔得,都係要對手感覺好女仔先得。所以我如果揾到啲唔太女的TS,我都只會top佢。如果對方好女,我就會任佢魚肉: _8 |5 e) {, \1 F+ S
回復 文員男 ##8 的帖子
) N% b5 Z* d) X2 m& G
% h; x4 L% U, t* J% q% C師兄試過比人吊到no hand cum嗎? 定係一路吊一路chok你J ?
文員男 發表於 2020-9-22 12:43
" v  ^% ?; x" o! o! o" P7 [( [咁好睇個人,我就调轉,如個是男,首先條件要肌肉型,靚仔,條野要靚,咁我就一定會同他吹同俾佢屌,心理上变左條女,當你试過俾佢地屌到射精,真係返唔到轉頭
8 F" n- e  j- L1 i) }
聽落好似好high 喎
回復 家名表哥 ##2 的帖子
6 R; n; E6 I/ i* \0 C# `$ c
# H+ P. P( D! y6 f灣仔黑桑拿有鵝入去咩?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:54