[賽後報告] 💋要玩就玩激啲!要射就要射多啲!陀地專業一定啱玩!

名稱: ❤陀地專業女王❤
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B23999-尖沙咀-一樓一-❤陀地專業女王❤.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

噢!放過我啦!呀!唔好呀!契姐~好撚HIGH呀~好撚HIGH呀~妳玩啫!點解個個都唔夠妳勁架?
嘩~我真係呢世都要比妳玩啫!嘩~好勁~嘩!呼~嘩~呀~~呀~
就嚟爆啦~嘩!呼~真係就嚟爆啦~嘩!嘩~嘩~呀~~~
唔好再玩啦~~唔好再玩我啦~~契姐~唔好呀~好撚想爆呀~嘩~爆啦~~~
唔好呀~嘩~嘩~嘩~好爽呀~呀~呀~~放過我呀!
嘩~嘩~~就嚟爆啦又~好撚硬呀~嘩~~~嘩~~頂唔順啦~~爆去啦~

我細佬喺女王嘅上帝之手下,出咗不知多少次精和水,高潮一浪接一浪,咪以為只係打飛機,其實係玩緊角色扮演.
今期我扮演一個契仔,咁啱契爺中咗風,留院觀察,契姐在病床邊傷心欲絕,我唯有先送契姐回家,點知差不一個街口就到家門時,突然落起大雨和括起狂風來,我們都給灑濕了全身,上到樓,契姐還叫我沖個熱水涼再換套衣才走,咁,我又點可以拒絕呢,反正濕透我衣服會令人生病,就喺我沖緊熱水涼時門,浴室給契姐打開了,她說:衣服放在這,沖完涼可以穿上,我探頭道謝,卻看到全身裸露的契姐剛回望,天!這身材真美,美我讓我心生邪念,我急急將水沖洗著頭上,下便的另一個頭卻比鐵更硬,我的心實在很亂,心神未定又聽到契姐叫我:別沖大久,小心凍親啊!
沖完涼看見穿上睡衣的年輕契姐已煮了出前一丁,那是我的最愛,剛好肚子餓,又一起吃麵吧!契姐倒了一柸紅酒,我酒力弱,喝了兩口已累得昏睡了,之後....
就是契姐和我發生了上便的一段如風月電影般的床戲,這一次;我總其射了起碼三次精和噴了四五次水,高潮得令人心跳.

陀地專業女王不止靚女,玩法亦極之多元化,玩足粒幾鐘,想玩剌激呟又得,原來心目中的驚喜,只係一件普通正常的事,下次又玩啲乜呢?

Screenshot_20200918-203754_Gallery.jpg Screenshot_20200918-203818_Video Player.jpg Screenshot_20200918-203846_Video Player.jpg Screenshot_20200918-203851_Video Player.jpg Screenshot_20200918-203906_Video Player.jpg Screenshot_20200918-203920_Video Player.jpg Screenshot_20200918-203922_Video Player.jpg Screenshot_20200918-203924_Video Player.jpg Screenshot_20200918-203932_Video Player.jpg Screenshot_20200918-210153_Video Player.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

性感吸引, 火辣誘人

刺激又勁抽👍👍

吹功一流

多謝師兄分享

恭喜師兄食到好野  !!!!

一定不能錯過的啦!

Very good skill hand job ...

有機會的話會試試, 感謝無私分享!!!

多謝師兄報告分享

多謝師兄分享

Thanks a lot

回復 笑口淫淫 ##1 的帖子

多謝分享

多謝分享