[至姣至淫] A貿谢安骐好能得,谢谢兄弟的推介

名稱: 樂樂❤淫kay
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A23849-土瓜灣-樓上骨-樂樂❤淫kay.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

擒日到土瓜灣食快餐~上左新女淫kay招呼王後~服務多元化~難得靚女仲有超級招呼~超值一試~真係正到無朋友~事先預約左~小弟如時到達~見淫kay真人~擁有明星嘅樣子~紅唇笑容燦爛~有幾分似謝安琪~好有氣質~細細粒~皮膚白滑~有前有後~玲瓏浮凸~招呼王後~見到我好熱情~好似見自己條友~直接黎個擁抱~難得明星級靚女仲有超級招呼~埋床就搞能到熱火朝天~我jar波黎佢偷桃~男女都好似好興奮~床上熱身完佢立馬幫我除衫去沖涼~侍浴好仔細~清洗慢條斯理~對波磨前磨後~洗得細緻又有心機~feel好到爆棚~洗得乾乾淨淨~跪低水中簫~吹功好勁~下下自動波深喉著~吹到細佬不斷膨脹~爽到震~係沖涼房都玩左好耐~口爆一Q~正到我呻吟震震上床~床上~服侍我趴低先按摩~手勢唔錯~按得好好~力水足之餘穴位又到~慢慢逐步逐步按~真係好舒服~按到咁上下~我就攬埋佢激打茄輪~佢投入又好配合~大家瘋狂賽車~好激情~男女都無比興奮~車足一輪~我就搓對波波掃佢神仙洞~有吸吮佢兩邊提子~爽到佢低音淫叫轉身搶攻~真正嘅淫女人~主動波錫lin~摩打脷錫暈全身~突如其來嘅電光毒龍鑽~有種超震撼嘅feel~鑽到我呀呀係咁淫聲呻吟~佢見我有反應仲不斷搶攻~奶袋袋啜蛋蛋~爽快將碌鳩吞矖入去~橫瀨直啜~刺激地吹到雪雪聲~加深喉~好鬼正~真係少D定力都會走火~吹左好耐時間~細佬鬼咁硬~重要時刻帶套俾佢騎上~超級無敵大淫娃~騎術上乘~捉住我隻手係咁騎~騎得有節奏~我幫手大力向上頂數十下~西水湧緊岀黎~不斷換花式~屌到合體連連高潮中~鮑魚又窄又濕~夾住細佬好鬼正~男上位置超好好拮~囡囡又夠投入肉緊~叫聲銷魂~又淫蕩~加快速度~啪啪聲~波濤起伏~佢越叫越大聲~支野已在箭弦上~最後掛鼓車住爆~真係好過引添~
多謝師兄索女推介
多謝推介,值得捧場。
好似好得咁喎
囡囡好吸引
Very nice! Thanks you for share brother!
一定會係多水多汁
樣靚身材正, 仲要咁玩得,一定要試

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 06:21