[至姣至淫] 條女對38G豪乳反地心吸力fing呀fing,按得又玩得,簡直百試無厭¥

簽到
名稱: ⭐豪乳️️Eva⭐️
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A33096-紅磡-樓上骨-⭐豪乳️️Eva⭐️.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

痕痕地,預約咗38G豪乳EVA,如時去到佢工作¥
入房EVA熱情似火,紅唇笑容燦爛,有波有羅,38G澎湃豪乳極具誘惑,真係見到手都痕曬¥
加上溫柔體貼,善解人意,床上夠姣夠騷,按得又玩得,簡直係令我百試無厭¥
男女都好興奮,熱完身EVA主動幫我除衫¥
侍浴招呼殷勤用心仔細,服務好熱心周到,波推夾腸做足,爽到我呻吟震震挺住支炮上床¥
EVA先黎幫我日式按摩推油,開背有力水得黎穴位又到,手勢好掂¥
按到邊處邊處舒服,邊按邊傾計,歡聲笑語,氣氛一流¥
按摩埋全身要緊位,服務做到足,絕唔馬虎,邊按邊傾計又有氣氛¥
按到鬆曬再推油,推油都一樣咁正,慢條斯理從頭到腳慢慢推到勻¥
力度剛柔相濟,有心有力,用力上下黎回推,讓我享受到十足¥
推按完爽到我疲勞全消條腸都直曬,忍唔住吸吮佢兩邊提子¥
爽到佢春潮泛濫呀呀係咁淫聲呻吟,爬上來按住我瘋狂奶啜¥
個樣好鬼夠姣,摩打脷由上而下,不斷吸啜,前奏好夠投入主動,奶袋錫蛋¥
深喉吹奏,盡力張咀,深頂喉嚨,吹簫好鬼正,直笛橫簫,好刺激哋吹到雪雪聲¥
感覺好鬼正,吹到咁上下,碌野已經硬到嘭嘭聲,爽死¥
然後上袋主角出場,先黎觀音坐蓮,38G豪乳反地心吸力fing呀fing¥
不斷換性愛花式,床邊側插,老漢推車,爽到爆棚¥
最後轉番正常,加速衝刺,我出盡全力插到派彩¥
好正,謝謝師兄分享~~
回復 Ltypry ##1 的帖子

pretty good i like to try her service too

白滑線條靚

笑容甜美可愛

OK不錯 thank you for share

果然好有食用價值

多謝師兄報告,果然寫得好好。

恭喜師兄食到件正野 !!!

讚讚...GOOD..多謝分享..

溫柔友善好笑容
愈睇愈興奮

真係心思思

等我都要去試吓先得

一定不能錯過的啦!

咁索點可以唔去試?
多謝分享!