[至佳女主角] 170CM魔鬼身材,43吋長腿,36D雪白大波,小弟夢寐以求嘅sex partner

簽到
名稱: 長腿人妻⭐️Yumi
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22659-上環-樓上骨-長腿人妻⭐️Yumi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

贏波心情靚,搵個好service 嘅囡囡賀一賀佢,
超級無敵簫名Yumi,service 好得,性技一流;
預約咗琴晚酒足飯飽,準時開門見到,
Yumi又靚又姣,前凸後翹,模特兒高挑身材,
170CM淨身高,上身呢對36D雪白大波呼之欲出,性感十足⋯⋯

一入到房佢攬實我偷挑撈月,笑容淫蕩係咁挑逗我碌野;
服務好掂,43吋長腿,令我想停都停唔到,
主動幫我寬衣解帶,侍浴細心,
幫我搽上沐浴露用對大波磨我全身夾腸仔,水簫吹幾分鐘!正!

沖涼房玩咗好耐先出黎,返到床上,
先按摩,一開始先黎個開背,手勢唔錯,
有功架夠力水得黎穴位又到,過程按得到位,邊按邊傾計,氣氛一流,
推油手勢正宗,指準力,按完疲勞全消能量十足,
囡囡服務好超值,制服又夠性感誘惑,視覺上一流享受,
佢有佢忙我有我忙,推到咁上下,
我有搓對大波掃佢桃源洞,爽到佢呻吟震震興奮反攻,
用舌尖奶啜我全身敏感點,痕到我慾火攻心,
吹奏起交響樂,環保份子,吹功好得,奶袋袋啜蛋蛋,
好落力吹到雪雪聲,加深喉,好鬼正,服務做到足,
細佬已經硬到變成一支定海神針,真係少D定力都會走火!

然後上袋主菜,男上位置一野拮入,水簾洞又窄又濕,
插到波濤洶湧,爽到佢欲死欲仙淫聲歡叫,水到渠成,
換觀音坐蓮,我啜住大波幫手頂,鮑魚夾住細佬好鬼正,
不斷變換姿勢,最後一輪急攻猛撞爆精完場,
仲喘曬氣,事後簫吹到我狂叫昇天,舒爽曬!
pretty good i like to try her service too
回復 shyurd ##1 的帖子

白滑線條靚

笑容甜美可愛

OK不錯 thank you for share

果然好有食用價值

多謝師兄報告,果然寫得好好。

恭喜師兄食到件正野 !!!

讚讚...GOOD..多謝分享..

溫柔友善好笑容

愈睇愈興奮

真係心思思

等我都要去試吓先得

好想食跟隊

咁索點可以唔去試?