陀地靚模 個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春

名稱: 陀地靚模
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B35416-太子-兼職女郎-陀地靚模.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前係耐論區人人話太子陀地靚模 係極品,而且都有巴打佢出報告,好多都讚佢服務好掂,上星期就上去太子會咗佢,整體評分係超值同過癮嘅。上到房,見到我嘅女神,樣貌同身材都keep住托弗,對眼電力十足,36D白淨靚真波夠突出,23吋幼腰,白滑長腿夠吸引,入房後,陀地靚模 一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,之後一齊手施手去沖涼房,佢幫我洗鳩磨棍,慢慢幫我洗埋細佬,又同我波推,推推下;細佬就硬起頭來,佢唔止吹水得,吹水蕭仲得,見佢好似食雪條咁前後吹,啜到雪雪聲,真係好撚淫賤,吹到我飄飄然,好狂忍得住,上到床,回氣時陀地靚模 問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,忍唔住即時披甲上陣,傳教士式男上衝刺,陀地靚模 個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,再黎女上狂坐我一輪,陀地靚模 發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,最後一程後抽,從後揸住對波狂屌,屌到呀呀聲,再用力壓落去,由上篤到入一入,拉起雙手插插插,佢夾我插,夠晒合拍,狂推到爆精狂射,非常之爽,陀地靚模 咁好服務,花式多又唔吹鐘,下次再來爽多鑊至得。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

電力十足

多謝師兄好野分享