[援交女友(PTGF)] 撳鐘仔及援交, 價錢不同, 仲有乜嘢分別? 大家喜歡哪?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我個人比較喜歡援交, 雖然價錢比較貴!! 但反應比較真😎 真到成日遇到死魚,無反應😑, 撳鐘仔都會交下戲, 但啲戲流到爆😅1 m* R! c) s9 n' E2 S& i, _* Q
有時二千蚊, 遇著條死魚就真係喊都無謂🤣
CC包車有女朋友feel梗好玩過141,
% J% t5 @: O2 t+ h7 r- w! w9 Y# _但係而家新入行班所謂ptgf竟然吾肯車兼hea做!& D+ \' t' p4 }% u) Z
成個行業俾班衰女搞臭晒,已經兩三個月冇試新女廢事激氣!
回復 王小西 ##2 的帖子
4 D6 M- A9 _/ ?" E9 n8 A7 S+ @/ T2 K! q! I3 h
貼錢買難受
3 k& x7 M5 H( d, ]4 G$ v
* z# x3 v* F; e. B0 I% i
" i/ m) \) s% ~. {+ e以前Emma,Susan嗰D第一次幫襯已經打茄輪打到脷抽筋咁滯,' B% u% ^! @+ s9 d/ Q
有呢D真正女朋友feel我先個個月幫襯直到佢哋收山。
" [5 L; V3 X- s/ \4 ]而家班衰女仲同我坳話點都唔可以同客打茄輪!
# q$ C# T3 F8 ^; O冇得打笳輪我駛撚俾咁多揾CC !?
回復 王小西 ##4 的帖子
# M, ?9 Z  o( W+ D1 H. c) k9 c7 t  Y4 Q. B
咁 spa開大會否爽D??7 E! v2 x& {0 r3 c) q& A
Sps開大都要2000-4000, 太貴所以未試過
而家諗住打開比你入就係嗰個價。但個價唔係淨入㗎。
wongkinc 發表於 2020-9-20 21:18 " O; a, C9 \( w
回復 王小西 ##4 的帖子; Q# x: M! z) k

+ b" N9 `$ l% i8 p9 z咁 spa開大會否爽D??
& B7 x% A! F6 `
我都冇玩過Spa,答唔到你.
回復 wongkinc ##5 的帖子
/ `' K  w* D9 T- t7 {. P  R; }
3 K3 ?& B' g3 y4 _如果要俾2000-4000
( q( |* F7 O- Q2 Q% d, Z6 S就玩番cc啦, 仲有機會遇到少約嘅真cc& I% f) e: r# {4 _$ s

% Q5 D" m6 C' w8 @5 ^0 R, _援交必須要有gf feel, 可以大車,仲要唔趕時間' N' A5 L! S' n- O# K4 W- c
撳鐘仔末必有
王小西 發表於 2020-9-20 20:02 : T; @! |7 F" V/ X+ `" u
CC包車有女朋友feel梗好玩過141,( q& T# M8 r' P0 H( b/ w
但係而家新入行班所謂ptgf竟然吾肯車兼hea做!: W0 [7 \/ E, q
成個行業俾班衰女搞臭晒,已經兩三個月冇試新女廢事激氣!

! D! @% H! d# Y  qYes唔得車真係嘥氣
謝謝報告分享
CC......嘥氣
都係女人一個 , 人心肉做 , 講運講人品 , 唔好強求 .
兩者比較,緊係Cc好玩好多啦,玩左cc幾年,返唔到去141。
上面D師兄講得啱,我都認為CC有大車係基本。唔係寧願揾番1仔
rider 發表於 2020-9-28 09:49 ' o- i9 A& e8 H& t  Z
兩者比較,緊係Cc好玩好多啦,玩左cc幾年,返唔到去141。
0 K/ {$ b, y$ j/ I6 ]/ V
我反而之前遇到兩個CC都態度唔太好,之後無再揾😂
CC價錢141服務甚至衰過141,點會唔火都嚟?  K4 v* L$ z1 I# C4 X
而家班Ptgf服務唔止差直頭係搵笨!試過有條衰女一上床就搏命Chok想打咗出嚟唔駛做俾我屌柒佢!又試過有條衰女做完雞咁脚着衫想走人,我屌柒佢要佢坐到夠鐘先準走!6 ?& a" M- h0 ~2 U( s$ d' z- J
老相好相繼搵夠退役,呢D係佢哋應得亦戥佢哋開心.
# ^3 q, K' H4 h3 z% ]最慘而家係我,只想開開心心做場愛點解咁難?
都係撞大運
出去玩很多時講運氣😄
咸魚青菜,各有所愛
wongkinc 發表於 2020-9-20 21:18
3 q2 Z; |* p* V5 y回復 王小西 ##4 的帖子0 ?& M1 U8 B9 T) q. j7 s4 q

( y: h4 I) V+ \( X咁 spa開大會否爽D??
6 F! v- K) J7 h1 V# x
SPA開大唔使2000,141中環灣仔區有唔少

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:17