[粗人粗語] 講吓年資最耐嘅現役女女

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我所知嘅佩佩媽、利賓納、小小。
栢芝,卡卡,樂樂
未試過, 但各位所講, 有冇相, 可參考
回復 丁丁丁丁 ##1 的帖子

小小宜家都好似靜咗好多
一定係小小
回復 丁丁丁丁 ##6 的帖子

小小+妙妙,兩個都咁正👍🏻👍🏻👍🏻
留名等睇

小小聽講可以中出?唔怕中招?
仲有妙妙仲有做嗎?
小小妙妙雙飛,可惜到我係香港時又無得玩。小小現在好不好玩? 以前好玩得。
皇紀?

土瓜灣銀漢街果個?乜仲有做咩?
利賓納...唔知佢幾多歲
回復 steveseven20 ##13 的帖子

肯定60+... 應該仲要係大60嗰隻 :p
十幾年前係觀塘時幫趁過小小
回復 darkchris999 ##12 的帖子

佐敦立信嗰個仲耐曆史
DopeJoy 發表於 2021-2-13 03:18
回復 steveseven20 ##13 的帖子

肯定60+... 應該仲要係大60嗰隻 :p

十幾年前五十幾,依家可能有七十。
發利YoYo

出道幾耐?幾多歲呢?
啱啱上雞網睇下,見到做左十幾年既都唔少…… 睇到其中一個泰妹,記得十幾年前見佢細細粒幾平均就入左去,除左衫重係有波有腰屁股圓圓… 最吸引我再番食係因為未屌就吹爆左,射時佢拉條鳩出黎射落個波度,口都射左 d .... 然後用條鳩推 d 精係個波度玩,轉幾個圈又將條鳩放入口,又用手係個波度捽 d 精... 玩左一輪舔隻手.... 笑問我要唔要屌… 我話下次先啦,重問佢有無得屌埋屎眼。佢話下次黎先啦。第二次再去,佢記得吹爆左,佢話屌西先啦,屌完再吹… 屌西我好多時都無乜感覺,唔係我碌鳩細碌,係好多西都鬆晒… 屌左一輪佢就自動幫我吹,吹左幾分鐘又大又硬,佢問係咪想屌屎忽.... 佢扒係床邊,我企係度後面入,佢話大力 d 屌入去,唔怕... 我話屌多陣西先屌屎忽… 狂插左陣西就大大力狂插屎眼到爆。佢好細粒,應該最多五尺高。抱住佢好似抱住個公仔. 企係度睇住條鳩下下盡入佢屎眼,有時成條抽出黎再盡入…見到佢張大晒個口,好似叫唔出聲咁… 爆完,佢話屌得佢好正,摸住個心口話屌到黎呢度… 邊有咁長呀 ? 佢話,感覺呀嘛,真係感覺到屌到上心口。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:29