全程挑逗誘惑,好撚刺激,一路夾一路用利含大碌棍龜頭,條利好敏捷,含得超撚舒服,跟住六九吹簫,高級環保吹,鯉魚咀720度旋轉吸啜

名稱: 陀地靚模
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B35416-太子-兼職女郎-陀地靚模.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

雖然話好又一餐,唔好又一餐,始終食囡都有D要求嘅,太子區嘅陀地靚模 就係我嘅心水選擇啦,仲有師兄在網上讚佢有服務,非常之期待同陀地靚模 交手,上房見陀地靚模 真人好靚女,面尖尖眼大大,身材好fit好正,有波有籮,腰幼加白滑長腿,完全係我心中女神形象。除衫沖涼,由上至下好細心咁沖,前後波推,仲用西毛刷磨我碌鳩,又有水中簫,充滿激情,享盡艷福,全程挑逗誘惑,好撚刺激,一路夾一路用利含大碌棍龜頭,條利好敏捷,含得超撚舒服,跟住六九吹簫,高級環保吹,鯉魚咀720度旋轉吸啜,佢一路吹,對淫眼就一路向我放電,舒服到我嗌左出黎。首先來個即刻分開佢雙美腿後,支棍長驅直插,經過數十次狂轟後,佢瘋狂大叫,配合得好撚激情,再來女上打樁,囡囡嘢嘢都坐到盡,我high到抬起佢M字腳一路奶住佢對腳一路插,見陀地靚模 身型都算輕巧,叫陀地靚模 抱實我條頸,黎個掛鼓喪屌佢,我企響度托住佢個股,用盡全身既力屌到佢淫聲大叫,叫到上氣唔接下氣,最後玩後推到我大發淫威,向佢個粉穴進攻,老實唔客氣不斷推,佢仲話好易高潮,高潮時high過頭會少少頭暈,真心爽,隊足一條直路,陀地靚模 開埋收陰肌強橫底抗下,吱吱水聲,好有壓迫感,狂插多百幾下,爆精完場,射完攬住囡囡休息一陣至來個事後沖涼,一D都唔趕時間,沖完抹身,著衫比家用走人。囡囡咁多水多汁,又好服務,又咁淫蕩,下次一定再番食。
身材好fit
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

好正呀!