[至佳女主角] ❤❤❤夠淫夠爽夠豪放❤❤❤

名稱: 波子巴黎淫娃Nuru
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B35020-尖沙咀-樓上骨-波子巴黎淫娃Nuru.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日到尖沙咀食快餐~上左波子巴黎淫娃nuru服務好掂~巨巨粉乳好jar又好啜~重有收陰肌~男人極樂享受~真係試過方知正~事先預約左~小弟準時到達~見波子巴黎淫娃nuru真人~天生麗質~樣子甜美可愛~斯斯文文~好有氣質~身材火辣辣~皮膚又白又滑~幼腰靚羅~雙腿修長~玲瓏浮凸~胸前對巨巨粉乳好大好大~超級大乳牛~似兩個大雪球~真係見到都吞矖口水~入到房我就唔理咁多~攬實佢一手jar落去係緊搓揉一番~軟綿綿咁又彈手~真係勁好好jar~過足手引~佢立馬幫我除衫去沖涼~侍浴好仔細~細心幫我從頭洗落到腳~夾肉腸夾得有節奏~feel爽到爆棚~條鳩由半硬夾到全硬~係沖涼房都玩左好耐~頂唔住乳爆一Q~正到我呻吟震震上床~床上~服侍我趴低先按摩~開背有力~功架十足~手勢一流~由頸一路按穴位好準下~過程按得到位~推油亦如是~服務做到足~一D都唔偷懶~推鬆全身~爽到我疲勞盡消幾乎瞓著左~到振奮人心時刻~攬住佢瘋狂濕吻~男女都好興奮~吻足一輪~轉玩nuru淫體位按摩~nuru淫體按摩超正~前磨後磨股磨西磨乳磨~似個人肉大肥皂喺身上滑黎滑去~搞到全身都起矖層層雞皮~漫遊全身~夠姣夠蕩~奶袋袋啜蛋蛋~爽快將碌鳩吞矖入去~深喉吹奏~好鬼舒服~吹到我碌鳩係佢喉嚨不斷膨脹~真係好得嘅吹功~吹左好耐時間~細佬已經硬到頂唔住~叫佢即停~帶套正埸~女上巨巨粉乳搖擺~眼神挑逗~姣勁十足~搞到我高潮迭起~小D定力都會走火~男上時佢肉緊猛叫我大力D插~有天然水流岀~重有收陰肌~真正嘅極樂享受~反應一流~不斷換花式~我屌佢叫~屌到合體連連高潮中~支野已在箭弦上~最後加快速度啪啪聲~插到佢攬實我狂叫昇天~真係正到痺~
多謝師兄介紹靚女。
年輕如花,性感吸引。
值得支持支持。
一定會係多水多汁
呢件正ar!
身材正,可以一試

thanks for supporting
Need to try this some time soon!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:01