Yo,又有問卷調查,but 今次有冇 $500 蚊百佳卷屌先? (~^o^~)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小紀   昨天 18:26

關於你在「之前唔開心,因為比同事食咗個客」的帖子

Ching 有冇做開投資或者買開基金,其實我都想了解吓其他人買基金嘅選擇模式係點樣,例如幾耐轉一次基金,覺得管理費幾多錢先合理?

今日匯豐控股跳樓,我個 FD 走去借 $50 萬媽展掃貨,佢問我掃 5 掃,我勸佢 5 好,屌唔過,佢話 e 家低息,又係匯控,衰極有個譜,驚乜閪啫!  

我再勸佢 5 好,佢覺得我膽小鬼,阻閪住佢發達!  

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

好耐之前佢吹雞約食霄夜叫撚埋我,but 我幾次都 No Show,Why?  

Because  佢約去跑馬地鵝頸橋附近果 D 大排檔食,大佬,又熱又冇冷氣,又污糟邋遢又冇女睇,我得鬼閒食你呀! 當然,你可以話我係小腳色咁咪踎大檔囉,如果你係 VIP,請你去半島酒店屌嘉麟樓喇!  

阿盧佢係太平紳士+ No 梗南華傳媒董事總經理,負責同 capital , jessica , marie claire , 車王同兒童快報 R 廣告,月薪 $14 萬。佢有一仔一女,仔係律師,女係會計師,無憾喇,好撚過一隻係男屍,一隻係黃 C 喇!  

每逢農曆年見到面,佢都會主動派 $10 蚊大吉利是俾我,Well,出年又收少 $10 蚊利是了!  

23號 發表於 2020-9-22 09:46
會唔會今次唔係百佳卷?

送百佳戰車!  

地溝男 發表於 2020-9-28 01:48
送百佳戰車!

嘩....百哩個佳.....哩架原價 $10 炒到 $2688......😱
我想做問卷啊 😃

到時會唔會俾 “豬頭嘜” 果款我先.....?
其他款炒唔起嫁喎.....😒

.
23號 發表於 2020-9-28 08:53
嘩....百哩個佳.....哩架原價 $10 炒到 $2688......😱
我想做問卷啊 😃

全旺角得先達佢一架老獨,信和冇、兆萬冇、現時点都冇!     (~^o^~)

23號 發表於 2020-9-28 08:53
我想做問卷啊 😃

出車當人工   

(~^o^~) 發表於 2020-9-22 01:02
小紀   昨天 18:26

關於你在「之前唔開心,因為比同事食咗個客」的帖子

無百佳卷,純粹問意見
(~^o^~) 發表於 2020-9-22 01:57
好耐之前佢吹雞約食霄夜叫撚埋我,but 我幾次都 No Show,Why?  

10蚊 = 十萬?

10蚊 = 10蚊  

十萬叫十皮或十雞  
(~^o^~) 發表於 2020-9-22 01:13
今日匯豐控股跳樓,我個 FD 走去借 $50 萬媽展掃貨,佢問我掃 5 掃,我勸佢 5 好,屌唔過,佢話 e 家 ...

笑面兄,你兩球定期有冇放喺工商銀行

a11a1aa1 - 複製.PNG

地溝男 發表於 2020-10-23 02:08
10蚊 = 10蚊  

十萬叫十皮或十雞

我地係咪見過?
你檡楷 發表於 2020-10-23 17:29

呢個入場最少一球
所以呢,銀行唔一定穩陣啲既
小紀 發表於 2020-10-23 22:26
我地係咪見過?

35識7,你想見我  
小紀 發表於 2020-10-24 00:27
呢個入場最少一球
所以呢,銀行唔一定穩陣啲既

唔穩陣都照升,穩陣過 A 股太古國泰呀!  

你檡楷 發表於 2020-10-23 17:29

檡楷兄,早兩星期再續佢三個月 0.8,之前 0.85!  

利物浦俾 0.6 我咋,屌佢老母!  

登錄/註冊後可看大圖

(~^o^~) 發表於 2020-10-25 07:01

咁低你都做
(~^o^~) 發表於 2020-10-25 07:01

咁低息!  出去放貴利好過啦
你檡楷 發表於 2020-10-27 07:14
咁低息!  出去放貴利好過啦

滙瘋全港最低,得 0.5 咋屌佢老母!  

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 16:46