[援交女友(PTGF)] 新手請教大師兄,聽日約左ptgf OL去爆房

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 fakami 於 2020-9-23 12:30 編輯 + j7 K/ a5 c8 c. `0 J& m

3 o- ?+ X0 l: T4 p5 S6 ?: U系hks度識以前見過一次食野但冇搞,剛撞返約左聽日見,佢高米六五度,瘦人妻冇乜波三張幾,上次帶口罩見望落樣ok但都唔記得點樣。佢開2千/2 hrs,價錢ok嗎?佢要去維記時鐘,好似要三百幾雙鐘?各師兄們有咩意見請教下小弟?第一次約ptgf,thanks!
尖沙咀現在的酒店都是3百幾地方大又可過夜
回復 fakami ##1 的帖子( ]$ l; t6 O$ t7 @' V5 h' [9 y

2 y4 h3 i: _8 C% Z1 m* c1 X兩千兩小時直頭低啦,去1仔玩兩小時都要兩千啦,高質可能仲貴d。
回復 fakami ##1 的帖子% I8 f  W7 E3 Z, _% T$ H

2 X% u0 V% _: F. K$ B* }宜家有 staycation,间间酒店都平,仲包自助餐,条女OK就包足一日,无限Q ,由朝吊到晚
師兄,我是新手,成日見到人講hks,請問究竟係乜嚟,可否指教下🙏🙏
fakami 發表於 2020-9-23 14:18 % P$ P. y2 @( v7 b
佢要約旺角只玩兩個鐘,仲要9pm前走可以過夜都冇用……

6 e! ^4 x% \% s, p- j玩完條女走咗你自己喺度瞓都得格
神之水滴滴 發表於 2020-9-23 16:04 ' [! Y0 @- y1 u/ z$ d3 ]2 ~
回復 fakami ##1 的帖子
: M6 G$ x. j: R9 [8 l5 O, W6 k( o! G1 l! p! y( _4 K' {  |, e
兩千兩小時直頭低啦,去1仔玩兩小時都要兩千啦,高質可能仲貴d。

- y6 _0 T/ T' K2 I( ^( j! y但唔記條女咩樣又只比身型相,1仔有禁鐘睇啱先入,一Q先500,未知條女好唔好玩!
我是老大哥 發表於 2020-9-23 16:08 5 {2 P& L6 I3 x1 R6 T4 J7 _, Z# }
回復 fakami ##1 的帖子
: i8 s; w6 Z9 U3 L% F) p' A1 @( j9 X& ]' q
宜家有 staycation,间间酒店都平,仲包自助餐,条女OK就包足一日,无限Q ,由朝吊到晚
0 l) l; v5 I* J0 l
可惜佢只得7-9pm得閑,去酒店冇意思……
fakami 發表於 2020-9-23 12:28 4 Q# g( l6 I) x
系hks度識以前見過一次食野但冇搞,剛撞返約左聽日見,佢高米六五度,瘦人妻冇乜波三張幾,上次帶口罩見望 ...

) F, v3 f- M- d$ z  J+ L, @4 j' R師兄等你報告
fakami 發表於 2020-9-23 12:28
  h* n" p0 j6 T系hks度識以前見過一次食野但冇搞,剛撞返約左聽日見,佢高米六五度,瘦人妻冇乜波三張幾,上次帶口罩見望 ...

9 r7 n3 i8 d- ^: q8 F3 |" Q帶夠錢!
師兄,你同條女上次去食野喎,無除口罩咩?你講到好似望左人半邊面咁5 {9 a6 k$ M: @

3 w3 h# v# U9 ~# I2 k你想要咩意見?
- V) |1 b+ `1 i$ l; P  n# V7 O
" ^4 P3 Q' E7 f* Q# T樣,你又吾知,服務,你又吾知,甘不如租間酒店全日休息!弟弟餓時,過去全日分四次巡一樓一樓和指壓,按摩,共食四件女,吊四次好過!不過你都系吹水多
宜家尖沙咀酒店$2×× 起平過時鐘($330/2 hr)
' b2 V" b4 I+ u$ D8 o3 e' N: e$ |) M- a1 l) y6 Q1 Y
如果之前約過,肯定質素ok嘅, 就一定約酒店
% e. V' _: M+ k% n! `9 D& `, d
) X7 w& i7 D9 S# Q$2000/2hr 如果包2q, 就好抵
回復 geotech ##14 的帖子6 [' l0 b2 L6 p6 g4 a) I

s+ u9 T0 s5 C師兄高見👍
8 h* f: ?6 n4 G/ ~( _3 d
# y, F( J3 Y# |2 i* ]二千算平啦
1 f3 X7 j. F/ r& L# z8 {' L0 _不過維記其實幾貴
請問各位師兄hks係咩嚟㗎?  i4 R: n9 i/ S/ m) t9 \
新仔唔識野 求教

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:17