[吊人發洩] 佐敦跌錢

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開ACCT以來長期潛水, 不過今次跌錢真係不吐不快
啱啱喺佐敦工X入左9X青春陀地妹,做完非常唔順氣
一開門其實樣/化妝ok呃倒人嘅, 再睇真D應該3尾4頭, 中超高妹重妝
我未問佢已經開價"$500任做, 有毒龍有後花園"
我諗住有45分鐘出兩次就OK, 所以再問清楚"係咪45分鐘任做?" 佢話係咁我就入閘啦
新場裝修幾靚, 一齊沖涼都有位, 不過係沖涼位見到Hidden menu都係第一次
一大堆服務都要加錢, 莞式688, 毒龍+200, 後花園+500
一上到床仲sell左3分鐘, 我就話出左第一次先算佢先收聲
左右Lin錫左30秒, 環保吹奏係有嘅...20秒, 之後仲食左20幾秒魚蛋
上套女上, 我係早洩男所以好快出左, 諗住第二次先叫佢吹云耐D
點知諗住沖下身時佢先話無第二次, 我問唔係任做咩?
佢話 "係呀, 任 做 一 次"
任 做 一 次
任 做 一 次

之後仲話"有D客30分鐘唔夠所以俾45分鐘你" 吊!!! 我要既係次數
即刻興到唔想講野, 著衫跌左5舊, 望都唔望佢一眼就沖出門口(佢BRA都未帶好就開門), 強忍住先唔打9佢
一定要發負評, 但係我沒積分, 請問各位CHING點先可以俾多D ching睇到? 不過我諗好快俾人del post
之後就算有第四波疫情無指壓去我都唔去一樓一, 無service, hidden menu又太多,𢯎唔到又黑面

P.S. 喺走廊按鍾前聽到對面房傳出拍拍聲+呻吟聲, 直到條女講"我幫你打出嚟啦, 收你幾百就嚟俾你吊死"我先按對面門, 聽到我興合合點知跌錢
呢度都會睇到, 謝謝師兄分享

一次就唔叫任做啦

我唔會幫襯

閪女多的是,當跌錢囉

下次唔好再幫襯

回覆 讚好 不讚 使用道具

包冇返頭客 ~😕

睇d女名 就已經無興趣

其實叫青春陀地妹、混血靚模果堆邊會有好野

工商巡過一次,比我感覺到係伏區

多謝c兄報告。又可以行少個景點

深表同情,多謝爸打提醒。。。
講真,自從上過指壓後,都好少會洗樓搵1樓1

回復 darkzora ##1 的帖子

啲女咁做,個埸遲早死

入到去,慶吸吸,加錢都冇符

對面上海街有好多企街嘅姐姐會唔會呢嗰班人

你睇下d廣告,如果係真人相晨早去左做HG,邊使屈響間劏房做141

我都遇過,過程差唔多
不過我無打算(能力)做多次

darkzora 發表於 2020-9-23 18:49
開ACCT以來長期潛水, 不過今次跌錢真係不吐不快
啱啱喺佐敦工X入左9X青春陀地妹,做完非常唔順氣
一開門其實 ...

其實大把人中過伏,我都係其中一個。
班囡囡之前喺佐敦華X、荔X56揾食,然後再去埋工X,一直嚴重違反商品說明條例,已經被blacklist。雖然有時仲會去下洗樓,不過無幫襯好耐。

補充內容 (2020-9-27 17:20):
呢期有啲囡囡仲去左上水符x街開工。

聽講嗰個大廈係伏區

ted_04 發表於 2020-9-27 17:07
其實大把人中過伏,我都係其中一個。
班囡囡之前喺佐敦華X、荔X56揾食,然後再去埋工X,一直嚴重違反商品 ...

大部份同一班底,嗰區做臭嗰朶,轉第二區,真係要提醒各兄弟

讚👍謝謝報告

回復 Tongchan1 ##17 的帖子

thx CHING 收到重要資訊

工商全伏人所共知,只是有很多打手繼續出POST