第一次出報告之玩波食服務首選伴遊巨乳E+

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日男哥介紹呢個大波服務強嘅囡囡比我食完飯就去睇睇咩料,估唔到就咁食到好野,
地點好近,10分鐘就到咗,女女叫做巨乳E+,好溫柔好有招呼,一開門對大波向我打招呼

囡囡真係好溫柔,未開始已經好有女友feel,最正嘅就係佢胸前好多肉,
令我鳩興,沖涼好細心,我唔敢亂來,只係玩下波渣下夠曬過癮,真係又大少粉乳頭,

入房按摩,手骨就一般,唔好要求佢專業,按咗都幾耐幾分鐘,有挑逗我過程中
波推個陣真係性慾爆燈,叫我轉身我真係好心急,佢先鍚下我再慢慢調情,
未吹已經幾硬啦,佢就慢慢好似服侍男朋友咁幫我吹,又問我吹得舒唔舒服,點會唔舒服! ! !

之後叫佢女上先,佢有少少怕醜,一插入去佢個樣好肉緊,真係好正,
之後我開始發揮男人本色,玩到咁上下轉男上,佢對波又大又挺,
啜奶啜到唔想停,佢比我插到臉都紅曬架,真係好新淨,呻吟聲勁好聽,
最後渣住對34E爆精,唔想走,真係好唔捨得佢,之後好乖咁清潔下再去沖涼,
總結:玩波食服務首選,樣貌無要求,一般夠了,

有現場激情照。但是囡囡唔多鐘意所以算..............

回復 Raines ##1 的帖子

多謝分享,確實大波
回復 Raines ##1 的帖子

對波好大喔,夠曬吸引我
多謝師兄分享報告
多謝師兄好野分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 05:11