[一樓一] 佐敦福樂Angelababy 😍佢用心做我用心寫

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1FA814E5-378A-48A9-AF10-D280C0B8D401.jpeg B23A0133-9794-4B3D-9B81-AFFF35375424.jpeg C4B62AFF-B109-4972-9E2F-8FC436A6DEF7.jpeg E2AE185B-78FF-4E3E-BB07-6190A34341E1.jpeg

世上最遙遠的距離~就是想和做。。。。。。。。

大約1年前,響銅鑼灣做過1次,之後,唔見左佢個網。。。當初真係掛住,好想揾返佢,間中上去141,睇佢有無上網,無。。。。。。好失望。。。。。。Whatsapp問佢,,1次,2次都無So過,,間中仍會睇下Whatsapp,睇睇佢動態,,幾月個前,留意到佢動態話復出,,whatsapp問佢幾時會返工,又吾覆,,真係痴痴的等。。。。直到,,終於見佢復出,,x日,約佢6點,話8:30先有位,,沒有等。諗住過幾日再去,再約,佢話m come,。。。。。。。心諗,有無咁黑仔!谷住好撚辛苦,點都要解决,爲有約第條囡,,唔識形容“No good ”。。。。跟住又話第三波疫情,佢無上網,唔敢用Whatsapp問,用Telegram問佢幾時會返?佢用笑既公仔應I don't know ,要等疫情穩定。。(好幽默)就這樣。。一等再等。。。今日。約到啦。。。。。。。。。心中充滿慾火。。。。*真係要*盡情爆。。。。。。一定要捐曬比佢。。。。。。。當然、想同做係有距離既😃

賽後報告:終於。。。。。。。准時到。。好開心見到我的女神。。房間整整齊齊,好幹淨,坐低飲水大家交流一陣……………………2人脫光光,拖住我細佬去沖凉,有説有笑有交流,慢慢慢慢洗。。洗下摸下。。時不時波波緊貼到我身體,一舉一動很撩人,眼神。。。。她的眼神。。。我最愛。。。我忍。。。。。-。。洗完後上按摩床。。按摩有聊天,,你一言我一語,細聲傾,偷偷笑,。有問佢認吾認得我,銅鑼灣做過,佢笑~話有少少印象,,都算有個安慰奬啦。。。連接推油,話題變少。。期待另一畫面,心中充滿期待。。。。。音樂伴奏。。全係近期流行英文歌,好多好歌我未聽過,好聽要比個Like!!重點係佢揀既音樂都適應場合,,,d歌我唔知Baby是否聽得明~按摩推油,漫遊,節奏全程跟足音樂,節奏感滿分,我沉醉。在半夢半醉之間。好享受好放松。。。。。時間一分一秒過去,又到下一個期待。。。。。。。。。。。。佢問我使吾使調暗d燈,我話想望住靚樣,光好,我笑~~佢著住件棗紅色小背心,開始挑逗我,,佢眼神。。。。一舉一動。。。。撫摸我。。。吻我。。。。開始小小淫,慢慢撫摸下又望下我。。好有節奏漫遊,,。。眼睛又看著我。。10分享受。我的手也不由自主跟著佢身體漫遊。暗示要佢訓低。。輕吻~輕輕吻~輕輕輕輕吻著。吻吻吻~~淡淡~淡淡~淡淡的香水味。。。我索下~索下,容化啦。。。感受到我們在一體,呢種Feel,你話我誇張都要講,比足10個Like。加埋音樂既伴奏~令人陶醉,真係好鬼正!!!食腸時間~好慢節奏吹~吹吹吹~戴左套啦,我唔知。。。舒服到以為無戴套~講笑。。。吹左好耐,佢Feel到我忍唔到、背~對住我坐上黎,背~骨感靚爆,我輕輕申2手去揸波。。手感正正,!佢對波唔咪好大,但波型靚,手感No.1我勁Like。。。。身體一路跟住音樂感坐坐坐,搖擺。。回望過黎啦。。。眼神。。。好正。。。。佢慢慢慢慢就住移位,正面過黎。。淫笑。我情不自禁。。又叫佢訓低又輕吻輕輕吻°吻下,。。索~索索索(正到爆)………………佢~2腳夾住我,。。申淫眼神。屁股頂上黎,。。。哇。。哇哇~哇,我真係唔想爆,勁Feel~抱得緊緊緊緊。。我抱佢側插,,,佢反應又淫.......眼睛告訴我。。要?。。。。,我忍唔住大力揸波。。越揸越High。。。對眼好淫呀~(我悄悄地愛上她的眼睛)。。。。。。please。。。。。please。。。。。。。我頂。。。。。。。。點忍?。。。忍唔到側邊Ko。。。

PS:真心推薦。。。。正
回復 Him33 ##1 的帖子

寫咁多點睇呀
回覆 讚好 不讚 使用道具

其實寫多寫少係咪唔同收費

多謝師兄分享

太長篇,唔想睇落去

古仔太長,標點符號太多,0分重作

恭喜疫期食到好嘢。

thanks for sharing

咁多句號做咩鳩

由頭睇到落尾,唔錯

真係用心

大波 正妹

好用心寫既舒情文,但多左,明白師兄都好開心!

其實AB係點,好多粉絲都知。Anyway都多謝包膠。

好正

登錄/註冊後可看大圖

食家報告點會咁長!

全程收费多少,有多少時間。

atc20 發表於 2020-9-24 12:35
全程收费多少,有多少時間。

$600 A)情慾娛樂※揸住對靚波出精=全套(承諾:服務一定有保證)
$1000 A2)情慾娛樂“情深慢奏”(誠意推薦)
$1500 A3)情慾娛樂&&纏綿遊戲
$700 A4)情慾娛樂A&制服/絲襪高踭鞋
$800 B)按摩/推油全套
$1000 C)按摩 推油 全套(BB隆重推薦※扺玩)
$1500 D)按摩 推油 掃股 漫遊 全套(強項推薦一定要試)
$1500 E)按摩 推油 Nuru 全套
$3000 F)ABCD結合加長版
$3500 G)ABCD結合加長版&纏綿遊戲

冇寫時間,我估六魚既有半個鐘

回復 77fans ##18 的帖子

其實搵AB....食A餐夠玩啦!

以前FM嗰個?
真係用心寫喎!