初試Yumiko @情韻 SPA

名稱: 情韻 SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A70761-尖沙咀-水療SPA-情韻 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

健身地點: #尖沙咀
健身中心: #情韻
健身教練: #Yumiko
相頭: 7/10, 囡囡眼大大,樣子甜美
身材: 9/10 胸奴師兄可以一試,大波C cup,腰臀比例一流
服務: 10/10, 神奇既囡囡, 服務態度係spa來講超班

家用: 9魚落樓

老闆娘通知話有新囡, 服務態度超好, 包岩我心水。立即提早預約Yumiko,今日有時間,慢慢黎,唔好急,揀左90min。

Part 1:老闆娘教導有方, 囡囡們服務態度超好, 一來就去斟茶遞水, 問冷氣溫度會吾會太凍, 絕對抵讚。至於按摩技巧呢,大場出身,按摩比正骨師傅可以相提並論,腰背都按得鬆哂,推鬆個人就進入rpp時間,技術一流跟手去到Part 2。

Part 2: rpp有驚喜, 玩得好放, 囡囡熱情又健談, 成個過程都輕鬆開心。用油先捽個袋再捽條能,我趷高個patpat,阿妹就兩隻手一齊黎,將我成條能落油係咁捽,舒服到呢,r完轉身玩。識用虎口係袋底打圈,雙手相交有節奏,仲有十指相扣,原來囡囡對用手有特別研究,最後加速!鳩精噴發, 全力發射,總括而言, 成個Part 2 就係爽。
Nice thanks for sharing
多謝分享
好吸引!
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享

去完都返來報告

行動最實際🤣
dragonymk2 發表於 2020-9-30 17:22
多謝師兄分享

大家咁話
回復 72140493 ##1 的帖子

Thx thx thx
回復 on99999999 ##13 的帖子

Thank you , please press like button on first comment
RPP 正我喜歡,謝師兄分享
回復 阿偉文 ##15 的帖子

大家咁話!
估唔到仲有wifi service
回復 72140493 ##1 的帖子

多謝分享~
好似唔錯👍🤭
回復 吊山 ##18 的帖子

多謝支持

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:33