屌到95青春陀地妹 七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,再換女上穴洞又濕又滑

簽到
名稱: 95青春陀地妹
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B36540-佐敦-兼職女郎-95青春陀地妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想食佐敦95青春陀地妹 好耐,前兩日喺佐敦區洗吓樓,呢區囡囡真係多,但始終最吸引嘅心頭好都係95青春陀地妹 ,佐敦之花95青春陀地妹 ,36D超級美乳+粉紅乳頭,彈性十足,軟熟白滑,籮友圓靚,前凸後凸,見到鳩都硬埋,手多多系咁抽水,任抽唔嬲,寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,95青春陀地妹 望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,拿拿臨玩男上女下,一隊插到盡,屌到95青春陀地妹 七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,再換女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,來回幾個回合,最後狗仔式狂推,搓住對大波波,好有AV片feel,插到啪啪啪,囡囡叫床叫到聲都沙埋,真係淫蕩,最後衝刺狂插爆漿,乜精都比晒佢。95青春陀地妹 有樣有服務,絕對係我柸茶,下次再搵佢,睇吓仲有乜嘢玩。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

7 j3 D+ @; f' k5 S% m9 e3 |6 Y' I
好吸引

青春陀地妹