澳門桑拿回顧--追加

回復 Kennybaby6 ##24 的帖子

只有腦海中回憶
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 vv--vv ##1 的帖子

開心回憶👍

多謝師兄分享

壹號--這個埸是貴價埸,最出名是黑絲襪師傅工,見過又有些真的比上房小姐還漂亮,也真的可以帶上房,但要6000又真的太過份,不過有銭人多的是,真的見有客帶上房。沒有睡眠區,好采埸內休息椅分隔比較好,夠獨立,又可以平放,當床🛏️休息也可以。

👆👆這感覺好吸引人,按摩完再帶上房,不過價格真係太高

暫時只能回憶

還是喜歡有遊戲玩的場

"當時覺得這些高消費又不正經的地方一定不會去的"

作為澳門人, 諗起10年前, 我以為澳門無乜色情事業;
後來先知道, 原來澳門 Lee方面, 係獨步亞洲.........

小文brother 發表於 2020-10-4 01:36

直程是淫間天堂,不過玩法的話日本更多樣化,只可惜唔懂日文冇得玩,奇怪為什麼又有那麼多日本人專程去澳門玩。

vv--vv 發表於 2020-10-4 02:39
直程是淫間天堂,不過玩法的話日本更多樣化,只可惜唔懂日文冇得玩,奇怪為什麼又有那麼多日本人專程去澳門玩。

我估喺"隔離飯香, 老婆是人家的好", 全世界男人都通用。

小文brother 發表於 2020-10-4 01:36

睇前輩報告, 澳門夜場的黃金歲月好似喺上世紀90年代。

Winston91 發表於 2020-10-4 07:36
睇前輩報告, 澳門夜場的黃金歲月好似喺上世紀90年代。

如果計靚女數量及價錢應該係,可惜當時仍未出道

vv--vv 發表於 2020-10-4 02:39

日本雖然多樣化,但外國人難入門,除非好專注並沉迷去鑽研 + 識日文,否則難以充分利用當地資源
然而,日本法律有「売春禁止法」,所以無淫K,叫「三十條女一字排列.任揀任屌」就更加無可能,所以澳門會吸引大量日本仔去玩

vv--vv 發表於 2020-10-4 08:24
如果計靚女數量及價錢應該係,可惜當時仍未出道

1999年,澳門NC 啲女係靚到揀唔到,肉金一千,但個別女會 lur 小費
當年的打令1,好像也有明星模特玩,我應該都上過一件

cyberkencyber 發表於 2020-10-4 10:09
日本雖然多樣化,但外國人難入門,除非好專注並沉迷去鑽研 + 識日文,否則難以充分利用當地資源
然而,日 ...

上年去18,真係見好多日本仔,韓國佬,吾少過香港客。我最後幫襯的四川妹妹,佢同我講佢有多簽的日本戶照,日本客帶佢係日本玩。

cyberkencyber 發表於 2020-10-4 10:09
然而,日 ...

即是日本雖然多様化,但論淫亂程度即澳門第一,所以會專登飛過去玩,記得有次在東A有個日本仔見到玩貴妃浴覺得很有興趣,可能也是這原因

wongwingkin 發表於 2020-10-4 12:14
上年去18,真係見好多日本仔,韓國佬,吾少過香港客。我最後幫襯的四川妹妹,佢同我講佢有多簽的日本戶照,日本客帶佢係日本玩。

幾年前曾兩訪東A,情況一樣。
記得第一次去,休息室坐我旁邊的,正是日本人
正如我鍾情日妹,不少日仔卻喜歡陸妹
記得十年前,喺新宿就識得個青木先生,中文流利,娶上海妹;後來又返回中國大陸發展了
早年亦曾到訪深圳和東莞的日本人Club,陸妹全員日語,專門招呼架佬…

cyberkencyber 發表於 2020-10-4 13:11
幾年前曾兩訪東A,情況一樣。
記得第一次去,休息室坐我旁邊的,正是日本人
正如我鍾情日妹,不少日仔卻 ...

日本人club咁堅,論相頭身形,我都最鍾意祖国美女,特別係東北美女,可惜服務同樱花妹有一段距離,但我是相頭波路先行,其他不太重要。

vv--vv 發表於 2020-10-4 12:26
即是日本雖然多様化,但論淫亂程度即澳門第一,所以會專登飛過去玩,記得有次在東A有個日本仔見到玩貴妃浴覺得很有興趣,可能也是這原因

礙於「法例問題」,「私隱文化」,和「寸金尺土」,
日本是較難做到澳門、大陸、和其他東南亞國家的大場面
但畢竟是AV大國,論淫亂,其實不會輸蝕
遊日時,我發覺「淫底妹」特別多(當中包括美少女),即比我更鹹濕和更懂享受性愛的囡囡,係大有人在。
所以我喺日本搞嘢,要肉體和心靈同時滿足會比較容易

貴妃浴的確好正,呢樣就真係(日本玩唔到嘞)
(架仔就係要玩日本冇既嘢,所以咪留澳消費囉)

wongwingkin 發表於 2020-10-4 13:21
日本人club咁堅,論相頭身形,我都最鍾意祖国美女,特別係東北美女,可惜服務同樱花妹有一段距離,但我是相頭波路先行,其他不太重要。

我直程 plan 咗2008年同某祖國囡囡結婚,果陣喺上面開咗幾個戶口,連續匯咗約一年既人工上去…
到後來同日本妹溝通到,諗法又有改變…