澳門桑拿回顧--追加

回復 cyberkencyber ##60 的帖子

一年O既人工, 成為了追憶.............
回覆 讚好 不讚 使用道具

噢,那些錢還在,我是匯給自己,準備搬上去生活用(但最後沒有去)
隨便俾錢囡囡,唔係我作風喇

cyberkencyber 發表於 2020-10-4 13:33
我直程 plan 咗2008年同某祖國囡囡結婚,果陣喺上面開咗幾個戶口,連續匯咗約一年既人工上去…
到後來同日本妹溝通到,諗法又有改變…

相隔18年,2020年,美女应己變了大媽。咁大个森林Ken兄点捨得放棄呢。

wongwingkin 發表於 2020-10-4 15:15
相隔18年,2020年,美女应己變了大媽。咁大个森林Ken兄点捨得放棄呢。

那時尚算後生,和很多男人一樣,都有適齡結婚的打算
玩家概念,係去日本之後,玩到中期先出現。
2015年,我就係為咗玩日本,兩度拒愛(一個美少女、一個選美佳麗;出過報告);
東京既夜遊江山得來不易,現在好難有任何女人,可以令我放棄

wongwingkin 發表於 2020-10-4 15:15

原定的結婚對象,2007年打後已沒聯絡…
08年係我第一次去東京,the rest is history.

cyberkencyber 發表於 2020-10-4 15:46
原定的結婚對象,2007年打後已沒聯絡…
08年係我第一次去東京,the rest is history.

我07年第一次开始日本自由行,那時不知道酒店後面就係大名鼎鼎的飛田新地,直至2017才在4台揾料去体驗樱花美人,真係錯過左黃金十年

wongwingkin 發表於 2020-10-4 16:33
我07年第一次开始日本自由行,那時不知道酒店後面就係大名鼎鼎的飛田新地,直至2017才在4台揾料去体驗樱花美人,真係錯過左黃金十年

我就2014年上四台後先識玩風俗,雖然也耽誤了不少時間,
但頭幾年(只能主打夜總會)變相令我識講日文,算是塞翁失馬了

cyberkencyber 發表於 2020-10-4 16:44
我就2014年上四台後先識玩風俗,雖然也耽誤了不少時間,
但頭幾年(只能主打夜總會)變相令我識講日文,算是塞翁失馬了

Ken兄己出神入化了,我仲玩緊初楷。

wongwingkin 發表於 2020-10-4 16:55
Ken兄己出神入化了,我仲玩緊初楷。

初階唔緊要,自己開心就得
我在發洩以外,也很需要(身心靈)方面的滿足,
才會採用較為不同既方式去玩

cyberkencyber 發表於 2020-10-4 17:38
初階唔緊要,自己開心就得
我在發洩以外,也很需要(身心靈)方面的滿足,
才會採用較為不同既方式去玩

身心灵治癒形,千金難求

cyberkencyber 發表於 2020-10-4 13:27
礙於「法例問題」,「私隱文化」,和「寸金尺土」,
日本是較難做到澳門、大陸、和其他東南亞國家的大場 ...

所以團吹,淫亂K房等日本都不會有這種玩法了

wongwingkin 發表於 2020-10-4 20:29
身心灵治癒形,千金難求

在日本,其實係垂手可得
因為大部份場,其宗旨都係要俾客人「身心治癒」。
我哋去,其實都係攞番「本來屬於自己」果份

假設囡囡係銀行,「身心靈治癒」就係我名下既錢
咁我既攻略同口才,就係「提款咭」了。
精神啲,UP 幾句好聽既,到時有講有笑,我想點都得啦
但叫G 都係兩個人既事,如果零日語,又話不投機,咁氣氛又可以有幾治癒?

vv--vv 發表於 2020-10-4 21:25
所以團吹,淫亂K房等日本都不會有這種玩法了

每個地方都有自己的玩法,上述果啲,香港或美加都無;現在的大陸,也比較難了

團吹,喺日本,近磅既有大阪口爆店,可睇到其他人吹,即場屌埋都得(當然係犯法啦)

淫亂K房,喺東京,近磅既就係「百人斬-摸奶店」,可100人同時俾女策騎,打車輪,吃奶奶。女可半裸,但男就不能露出,只可隔褲爆

又或者亂交酒吧,可即興組隊玩免費多P,喺單向玻璃房內供其他客人欣賞,日文差都可以;呢瓣澳門就應該無嘞。

cyberkencyber 發表於 2020-10-4 22:21
每個地方都有自己的玩法,上述果啲,香港或美加都無;現在的大陸,也比較難了

團吹,喺日本,近磅既有大 ...

十八都有個遊戲叫籠子舞,囡因半祼在籠中跳舞,周圍的客人便伸手入去摷囡囡,想除埋佢條袟但每次都唔成功,還用电筒照囡囡,女孩子在二樓玻璃橋跳舞,客人在下面用電筒照上去,細妹一覧無遺,想起都興奮。

cyberkencyber 發表於 2020-10-4 22:11
在日本,其實係垂手可得
因為大部份場,其宗旨都係要俾客人「身心治癒」。
我哋去,其實都係攞番「本來屬 ...

語言溝通到真的很重要,我呢D初階仔只能等囡囡主動同我倾計,間吾中都遇到D識少少英文,我又識少少簡單日文,有時都倾得好开心,不過就一定吾会有点都得啦。

vv--vv 發表於 2020-10-4 23:41
十八都有個遊戲叫籠子舞,囡因半祼在籠中跳舞,周圍的客人便伸手入去摷囡囡,想除埋佢條袟但每次都唔成功,還用电筒照囡囡,女孩子在二樓玻璃橋跳舞,客人在下面用電筒照上去,細妹一覧無遺,想起都興奮。

記得 N年前玩帝濠,我們好像是在水池邊拿大型水鎗射女,當然啲女都好暴露。
那個年代的我,都喜歡經常過澳門,是美好的回憶

wongwingkin 發表於 2020-10-5 00:29
語言溝通到真的很重要,我呢D初階仔只能等囡囡主動同我倾計,間吾中都遇到D識少少英文,我又識少少簡單日文,有時都倾得好开心,不過就一定吾会有点都得啦。

我的慣常技倆,是透過主導對話,控制場面氣氛,從而操控玩法
我寫的「十大回憶」、「犯規玩法」、「乜乜邪正界」,基本上都係呢啲、即玩Menu 上無既嘢
初階既時候,如我唔主導對話,只要我答唔到店家一條問題,就會被趕走
所以我啲日文係「局講」,久而久之,就變得比較talk 得了。

回復 cyberkencyber ##64 的帖子

羨慕師兄有條件成為玩家