[至佳女主角] 難得搵到件真人靚過上鏡,最重要好識玩....

簽到
名稱: 思淇
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/B32731-鰂魚涌-樓上骨-思淇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢個星期工作比較忙,私人事務又多,
好難搵到時間出去好好地 dup下骨。
琴晚終於約咗思淇,囡囡真人樣靚身材正,
比起相仲吸引,全身走肥,應大該大,應細則細;
好快沖完,時間寶貴,一於開始上床 dup...
一路 dup一路頭下咸偈丫,唔係閒偈.....
佢手法都幾舒服,都ok夠力...
時間過得好快,開始推油,幾好,唔會太多,
一路有講有笑,氣氛十分之愉快...美好時光過得特別快,
又係時候要轉身喇,經過一輪攻擊,
添加增值服務,小惡魔終於成功喇.....
之後收拾下殘局,沖涼著衫攬下,俾家用走人...

多謝你嘅分享
好多謝師兄分享呀...好精彩呀
Thanks for sharing!
係咪可以加錢C餐
回復 RCMP ##4 的帖子

真心不建議,玩全套$800,hea按。。。hea吹。。。大量KY。。。hea做

真係價錢與service不相稱。。。去返福樂、鳳嗚、發利好過。。。
回復 iandbilly91 ##5 的帖子

多謝師兄提醒
回復 happykit ##6 的帖子

仲要專登去到 North Point 新光戲院附近,真係好無謂。

是但搵個識按摩既福樂大把,退一步去鳳嗚搵個ML only都一定好過這位~
回復 iandbilly91 ##7 的帖子

好彩睇到你提醒,本身仲想去試下添
回復 happykit ##8 的帖子

我輸左次$800換報告。

希望師兄慳$200,拿$600去鳳嗚攪掂啦,搵Mimi無得輸。
回復 iandbilly91 ##9 的帖子

Mimi ok 嗎?
回復 happykit ##10 的帖子

絕對ok,剛剛復出。
回復 iandbilly91 ##11 的帖子

咁要try try 啦
iandbilly91 發表於 2020-12-16 10:09
回復 RCMP ##4 的帖子

真心不建議,玩全套$800,hea按。。。hea吹。。。大量KY。。。hea做

咁真係去福樂好過🤝🏻🍻
iandbilly91 發表於 2020-12-17 14:01
回復 happykit ##10 的帖子

絕對ok,剛剛復出。

請問師兄,知道囡囡星期日開嗎?
Thanks
回復 ohmygoshh ##15 的帖子

我唔知,都唔諗住問了,你可v7佢,佢一定回覆你。

不過就算約好左一個時間,佢有機會臨入閘前request你轉時間,因佢都會預左新客放飛機。
Thanks ching :)

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 05:52