芭蕾女神水源充足,叫床聲又淫蕩,D級大奶任搓任揸,好軟熟,係時候玩轉女上穴洞又濕又滑

名稱: 芭蕾女神
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B30662-太子-兼職女郎-芭蕾女神.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

所謂近水樓台先得雨,我係做開安裝寬頻嘅師傅仔,好多時都會去太子區開工,有時都會上到啲囡囡嘅場裝wifi,睇見囡囡著得咁少衫行來行去,血氣方剛嘅我,真係佛都有心,今次終於搵咗心儀嘅芭蕾女神一洩心頭慾火。開門見到芭蕾女神相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房芭蕾女神對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,吮吸挑逗兩邊提子,奶袋啜棍就幫我吹奏,環保份子,深喉成碌撚吞曬,愈吹愈興奮愈吹愈有激情,一時深喉一時奶龜頭,好能興奮, 我叫佢停先收口,即時帶套正場,來男上,用盡畢生嘅鳩力大大力狂隊,芭蕾女神水源充足,叫床聲又淫蕩,D級大奶任搓任揸,好軟熟,係時候玩轉女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,最後階段老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。芭蕾女神嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。
Screenshot_20200926-222347_Video Player.jpg

5 R; Y7 u6 l+ F+ _對波非常之吸引
回覆 讚好 不讚 使用道具

D級大奶任揸~非常吸引。

多謝分享

越屌越有味道

多謝師兄分享

多謝師兄分享